Povezane vesti

"Opalila mi je šamarčinu, naočare su mi odletele": Oglasio se Asmin Durdžić nakon ovih Stanijinih reči

"Opalila mi je šamarčinu, naočare su mi odletele": Oglasio se Asmin Durdžić nakon ovih Stanijinih reči

Blic 04.10.2023
Stanija Dobrojević u emisiji "Amidži šou" ispričala je da je Asminu Durdžiću udarila šamar nakon što je njegova bivša izjavila da su njih dvoje još uvek u braku. Asmin se sada ovim povodom oglasio. - Istina, naočare su mi odletele kao… »
(Video) Stanija vratila asminov prsten na ruku: Obrt! Durdžić je kupio gestovima: "Poštujem to što se borio za mene"

(Video) Stanija vratila asminov prsten na ruku: Obrt! Durdžić je kupio gestovima: "Poštujem to što se borio za mene"

Blic 03.10.2023
O Staniji Dobrojević prethodnih nedelja naširoko se priča i piše zbog afere sa Asminom Durdžićem, za kog se pričalo da je oženjen aktuelnom zadrugarkom Aneli Ahmić. Stanija je sad došla na snimanje emisije "Amidži šou", te je pokazala prsten… »
"Pala je takva šamarčina": Stanija otkrila istinu o Asminu: "Sedela sam na klupi na šetalištu do 3 ujutru i plakala, čula…

"Pala je takva šamarčina": Stanija otkrila istinu o Asminu: "Sedela sam na klupi na šetalištu do 3 ujutru i plakala, čula…

Blic 03.10.2023
O Staniji Dobrojević prethodnih mesec dana naširoko se priča i piše zbog afere sa Asminom Durdžićem, za kog se pričalo da je oženjen aktuelnom zadrugarkom Aneli Ahmić. Stanija je večeras gostovala u emisiji Ognjena Amidžića, pa je otkrila šta… »

Vesti dana »