Повезане вести

"Опалила ми је шамарчину, наочаре су ми одлетеле": Огласио се Асмин Дурџић након ових Станијиних речи

"Опалила ми је шамарчину, наочаре су ми одлетеле": Огласио се Асмин Дурџић након ових Станијиних речи

Блиц 04.10.2023
Станија Добројевић у емисији "Амиџи шоу" испричала је да је Асмину Дурџићу ударила шамар након што је његова бивша изјавила да су њих двоје још увек у браку. Асмин се сада овим поводом огласио. - Истина, наочаре су ми… »
"Пала је таква шамарчина": Станија открила истину о Асмину: "Седела сам на клупи на шеталишту до 3 ујутру и плакала, чула сам…

"Пала је таква шамарчина": Станија открила истину о Асмину: "Седела сам на клупи на шеталишту до 3 ујутру и плакала, чула сам…

Блиц 03.10.2023
О Станији Добројевић претходних месец дана нашироко се прича и пише због афере са Асмином Дурџићем, за ког се причало да је ожењен актуелном задругарком Анели Ахмић. Станија је вечерас гостовала у емисији Огњена Амиџића, па… »
(Видео) Станија вратила асминов прстен на руку: Обрт! Дурџић је купио гестовима: "Поштујем то што се борио за мене"

(Видео) Станија вратила асминов прстен на руку: Обрт! Дурџић је купио гестовима: "Поштујем то што се борио за мене"

Блиц 03.10.2023
О Станији Добројевић претходних недеља нашироко се прича и пише због афере са Асмином Дурџићем, за ког се причало да је ожењен актуелном задругарком Анели Ахмић. Станија је сад дошла на снимање емисије "Амиџи шоу", те је… »

Вести дана »