Povezane vesti
"Opalila mi je šamarčinu, naočare su mi odletele": Oglasio se Asmin Durdžić nakon ovih Stanijinih reči
Blic 04.10.2023
Stanija Dobrojević u emisiji "Amidži šou" ispričala je da je Asminu Durdžiću udarila šamar nakon što je njegova bivša izjavila da su njih dvoje još uvek u braku. Asmin se sada ovim povodom oglasio. - Istina, naočare su mi odletele kao helikopter -… »
"Pala je takva šamarčina": Stanija otkrila istinu o Asminu: "Sedela sam na klupi na šetalištu do 3 ujutru i plakala, čula sam…
Blic 03.10.2023
O Staniji Dobrojević prethodnih mesec dana naširoko se priča i piše zbog afere sa Asminom Durdžićem, za kog se pričalo da je oženjen aktuelnom zadrugarkom Aneli Ahmić. Stanija je večeras gostovala u emisiji Ognjena Amidžića, pa je otkrila šta se dešavalo… »
(Video) Stanija vratila asminov prsten na ruku: Obrt! Durdžić je kupio gestovima: "Poštujem to što se borio za mene"
Blic 03.10.2023
O Staniji Dobrojević prethodnih nedelja naširoko se priča i piše zbog afere sa Asminom Durdžićem, za kog se pričalo da je oženjen aktuelnom zadrugarkom Aneli Ahmić. Stanija je sad došla na snimanje emisije "Amidži šou", te je pokazala prsten koji je… »
Vesti dana »

Dvojici Užičana osumnjičenim da su tokom blokade napali policajce pritvor zamenjen kućnim pritvorom
Euronews pre 9 minutajoš 32 povezane

Pokret za decentralizaciju Srbije zatražio hitno dopremanje vode za životinje na Suvoj planini
Beta pre 3 satajoš 6 povezanih

EPS menja račun za uplatu struje sa državnog na privatni račun Alta banke
Naslovi.ai pre 4 satijoš 12 povezanih

Profesorka VIŠER-a: Predsednica Akademije i nekoliko profesora izbacili studente iz zgrade; Ispred škole policija i Hitna pomoć
Insajder pre 4 satijoš 20 povezanih