Povezane vesti
Tajland: dečak koji se sumnjiči za pucnjavu u tržnom centru imao nervni slom
Politika 04.10.2023
Tinejdžer, osumnjičen da je ubio dve osobe u tajlandskom tržnom centru, biće optužen za ubistvo s predumišljajem, pokušaj ubistva i nedozvoljeno posedovanje vatrenog oružja, između ostalih krivičnih dela, saopštila je danas policija. Osumnjičeni, koji… »
Tajland: Dečak koji se sumnjiči za pucnjavu u tržnom centru imao nervni slom
Insajder 04.10.2023
Tinejdžer, osumnjičen da je ubio dve osobe u tajlandskom tržnom centru, biće optužen za ubistvo s predumišljajem, pokušaj ubistva i nedozvoljeno posedovanje vatrenog oružja, između ostalih krivičnih dela, saopštila je 4. oktobra policija. Osumnjičeni… »
Vesti dana »
Skupština usvojila nove zakone i izmene zakona Završeno Osmo vanredno zasedanje, Brnabić povukla meru opomene poslaniku Lukiću: "Iskreno se izvinio" (video)
Blic pre 3 satajoš 44 povezane
Šta je velika dekompresija i zašto padaju maske sa kiseonikom: Profesor Saobraćajnog fakulteta o tome šta se događa kada pukne prozor na avionu (VIDEO)
Insajder pre 28 minutajoš 56 povezanih
"Bio sam, to je realnost": Novak Đoković jednom rečenicom najavio kraj
Mondo pre 28 minutajoš 31 povezana
(Foto) Eutanazirano 11.000 svinja u Hrtkovcima zbog afričke kuge: "Virus nije bilo moguće zaustaviti"
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 30 povezanih
Tramp: Ostavio sam instrukcije ako Iran uspe da me ubije, nadam se da ću vam nedostajati
Newsmax Balkans pre 38 minutajoš 67 povezanih