Повезане вести

Почиње суђење за убадање на Булевару ослобођења

Почиње суђење за убадање на Булевару ослобођења

Радио 021 04.10.2023
Почиње суђење двојици оптужених за покушај убиства тридесетдеветогодишњег А. Т. на Булевару ослобођења. Оптужени су двадесетосмогодишњи А. К. из Куле и двадесетдеветогодишњи Л. П. из Новог Сада, који се терете да су дело… »
Четворица на оптуженичкој клупи у уторак почиње суђење за покушај убиства Куљанина

Четворица на оптуженичкој клупи у уторак почиње суђење за покушај убиства Куљанина

Дневник 04.10.2023
Александар К. (27) из Куле и Лазар П. (28) из Новог Сада, који су ухапшени због сумње да су 13. априла на Булевару ослобођења, испред једне новосадске коцкарнице, починили кривично дело убиства у покушају Александра Т. (38) из… »
"Ја сам убио Луку Жижића": Егзекутор из Краљева поново проговара о ликвидацији у кафићу "Ритуал"!

"Ја сам убио Луку Жижића": Егзекутор из Краљева поново проговара о ликвидацији у кафићу "Ритуал"!

Курир 04.10.2023
Изношење завршних речи пред пресуду Стефану Милашиновићу из Краљева, који је оптужен да је 28. априла прошле године у кафићу "Ритуал" на Новом Београду брутално, маскиран у радника, убио Луку Жижића заказано је за сутра пред… »

Вести дана »