Povezane vesti

Počinje suđenje za ubadanje na Bulevaru oslobođenja

Počinje suđenje za ubadanje na Bulevaru oslobođenja

Radio 021 04.10.2023
Počinje suđenje dvojici optuženih za pokušaj ubistva tridesetdevetogodišnjeg A. T. na Bulevaru oslobođenja. Optuženi su dvadesetosmogodišnji A. K. iz Kule i dvadesetdevetogodišnji L. P. iz Novog Sada, koji se terete da su delo počinili na… »
Četvorica na optuženičkoj klupi u utorak počinje suđenje za pokušaj ubistva Kuljanina

Četvorica na optuženičkoj klupi u utorak počinje suđenje za pokušaj ubistva Kuljanina

Dnevnik 04.10.2023
Aleksandar K. (27) iz Kule i Lazar P. (28) iz Novog Sada, koji su uhapšeni zbog sumnje da su 13. aprila na Bulevaru oslobođenja, ispred jedne novosadske kockarnice, počinili krivično delo ubistva u pokušaju Aleksandra T. (38) iz Kule, doći će iz… »
"Ja sam ubio Luku Žižića": Egzekutor iz Kraljeva ponovo progovara o likvidaciji u kafiću "Ritual"!

"Ja sam ubio Luku Žižića": Egzekutor iz Kraljeva ponovo progovara o likvidaciji u kafiću "Ritual"!

Kurir 04.10.2023
Iznošenje završnih reči pred presudu Stefanu Milašinoviću iz Kraljeva, koji je optužen da je 28. aprila prošle godine u kafiću "Ritual" na Novom Beogradu brutalno, maskiran u radnika, ubio Luku Žižića zakazano je za sutra pred Višim sudom u… »

Vesti dana »