Повезане вести

Огласио се УКЦ о стању повређеног у пожару у солитеру код хотела Крагујевац

Огласио се УКЦ о стању повређеног у пожару у солитеру код хотела Крагујевац

ИнфоКГ 04.10.2023
Повређени мушкарац у пожару синоћ у солитеру код хотела Крагујевац је стабилно и има опекотине лица лакшег степена. То су за ИнфоКГ саопштили из крагујевачког Универзитетског клиничког центра. Подсетимо, две женске особе су… »
„Пар минута и 2 изгубљена живота… моја мајка и пријатељица мог брата“ Огласила се жена из Крагујевца: Брат ми је критично!…

„Пар минута и 2 изгубљена живота… моја мајка и пријатељица мог брата“ Огласила се жена из Крагујевца: Брат ми је критично!…

У центар 04.10.2023
На друштвеним мрежама огласила се ћерка преминуло жена и појаснила ко је друга жена која је те вечери страдала с њом. – Пар минута… Два изгубљена живота, моја мајка и пријатељица мог тешко повређеног брата који је у критичном… »
После пожара у солитеру у Крагујевцу: Завршен увиђај, угљенисана тела послата на обдукцију

После пожара у солитеру у Крагујевцу: Завршен увиђај, угљенисана тела послата на обдукцију

Инфозија 04.10.2023
Нешто пре 11:00 часова завршен је увиђај након трагичног пожара који је синоћ избио на 11. спрату солитера у Лепеничком булевару бр.9 у Крагујевцу, када су две женске особе смртно страдале. Тела несрећних жена однета се на… »
Томиславу пас спасио живот од пожара: Потресно сведочење станара из солитера у Крагујевцу

Томиславу пас спасио живот од пожара: Потресно сведочење станара из солитера у Крагујевцу

Глас Шумадије 04.10.2023
“Спавао сам јер радим трећу смену. Пробудио ме је пас који је јако лајао. У стан је већ почео да улази дим. Када сам се освестио видео сам да гори стан поред мог”, прича за Нова.рс Томислав Рачић, који је тек касније схватио да… »
Ватрогасци испред стана који је горео пронашли повређеног мушкарца

Ватрогасци испред стана који је горео пронашли повређеног мушкарца

РТК 04.10.2023
Две особе су страдале, једна је повређена, а једанаест евакуисано у пожару који је синоћ избио у једном од станова на 11. спрату солитера у близини хотела Крагујевац. У пожару су страдале две особе женског пола које су живеле у… »
Дан после ватрене стихије у Крагујевцу! Градоначелник Никола Дашић: Две особе погинуле, остали траже смештај код родбине

Дан после ватрене стихије у Крагујевцу! Градоначелник Никола Дашић: Две особе погинуле, остали траже смештај код родбине

У центар 04.10.2023
Две особе изгубиле су живот у стравичном пожару, који се догодио синоћ у центру Крагујевца. Пожар је избио на једанаестом спрату у стамбеној згради која се налази у непосредној близини Хотела Крагујевац. “Није добро. Имамо две… »
Драматично у солитеру у Крагујевцу: “Преживели смо пакао, дим нас је гушио…”

Драматично у солитеру у Крагујевцу: “Преживели смо пакао, дим нас је гушио…”

Инфозија 04.10.2023
Тела настрадалих жена још су увек се налазе у стану у солитеру у центру Крагујевца. Стање повређеног Ненада Т. (53) још увек није званично саопштено. Комшије кажу да је он синоћ био на ногама, али уз помоћ ватрогасаца колима… »

Вести дана »