Повезане вести
Огласио се УКЦ о стању повређеног у пожару у солитеру код хотела Крагујевац
ИнфоКГ 04.10.2023
Повређени мушкарац у пожару синоћ у солитеру код хотела Крагујевац је стабилно и има опекотине лица лакшег степена. То су за ИнфоКГ саопштили из крагујевачког Универзитетског клиничког центра. Подсетимо, две женске особе су… »
„Пар минута и 2 изгубљена живота… моја мајка и пријатељица мог брата“ Огласила се жена из Крагујевца: Брат ми је критично!…
У центар 04.10.2023
На друштвеним мрежама огласила се ћерка преминуло жена и појаснила ко је друга жена која је те вечери страдала с њом. – Пар минута… Два изгубљена живота, моја мајка и пријатељица мог тешко повређеног брата који је у критичном… »
После пожара у солитеру у Крагујевцу: Завршен увиђај, угљенисана тела послата на обдукцију
Инфозија 04.10.2023
Нешто пре 11:00 часова завршен је увиђај након трагичног пожара који је синоћ избио на 11. спрату солитера у Лепеничком булевару бр.9 у Крагујевцу, када су две женске особе смртно страдале. Тела несрећних жена однета се на… »
Томиславу пас спасио живот од пожара: Потресно сведочење станара из солитера у Крагујевцу
Глас Шумадије 04.10.2023
“Спавао сам јер радим трећу смену. Пробудио ме је пас који је јако лајао. У стан је већ почео да улази дим. Када сам се освестио видео сам да гори стан поред мог”, прича за Нова.рс Томислав Рачић, који је тек касније схватио да… »
Ватрогасци испред стана који је горео пронашли повређеног мушкарца
РТК 04.10.2023
Две особе су страдале, једна је повређена, а једанаест евакуисано у пожару који је синоћ избио у једном од станова на 11. спрату солитера у близини хотела Крагујевац. У пожару су страдале две особе женског пола које су живеле у… »
Дан после ватрене стихије у Крагујевцу! Градоначелник Никола Дашић: Две особе погинуле, остали траже смештај код родбине
У центар 04.10.2023
Две особе изгубиле су живот у стравичном пожару, који се догодио синоћ у центру Крагујевца. Пожар је избио на једанаестом спрату у стамбеној згради која се налази у непосредној близини Хотела Крагујевац. “Није добро. Имамо две… »
Драматично у солитеру у Крагујевцу: “Преживели смо пакао, дим нас је гушио…”
Инфозија 04.10.2023
Тела настрадалих жена још су увек се налазе у стану у солитеру у центру Крагујевца. Стање повређеног Ненада Т. (53) још увек није званично саопштено. Комшије кажу да је он синоћ био на ногама, али уз помоћ ватрогасаца колима… »
Вести дана »
Ценовници свих трговинских ланаца у Србији од данас могу да се провере једним кликом
Морава инфо пре 23 минутајош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 23 минутајош 25 повезаних
Вучић: Очекујем вести из Москве за краткорочни гасни уговор; Три сценарија за НИС, крајњи рок 15. јануар
РТВ пре 43 минутајош 18 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 5 минутајош 44 повезане