Povezane vesti
Viktorija Bekam progovorila o Dejvidovoj navodnoj prevari: „Zamerila sam mu, bio je to cirkus“
N1 Info 04.10.2023
Viktorija Bekam prvi put je progovorila o bolu koju je osetila nakon navodne afere supruga Dejvida. Engleski fudbaler takođe je otkrio kako je njihov brak bio pod ogromnim pritiskom nakon što je optužen za ljubavnu aferu dok je igrao u Španiji 2003… »
„Nikad mi nije bilo gore u životu“: Eksplozivna ispovest Viktorije Bekam o Dejvidovoj aferi, nakon 20 godina konačno…
Nova 04.10.2023
Viktorija Bekam je prvi put progovorila o navodnoj neveri svoga supruga Davida Bekama. „To je bilo najnesrećnije razdoblje u mom životu“, rekla je bivša članica grupe „Spice Girls“ u novom Netflikovom dokumentarcu „Bekam“. Modna… »
Vesti dana »
Vučić govorio o Vesiću prvi put od kad je izašao iz pritvora: Terao nas je da idemo na proteste, uvek sam se pitao šta rade ludaci tamo
Nova pre 17 minutajoš 28 povezanih
Specijalci tzv. kosovske policije pretresaju kuće u nekoliko sela opštine Zubin Potok, uhapšeno više osoba
RTS pre 17 minutajoš 58 povezanih
Novosadska opozicija: Đaci su zastali 15 minuta i prisustvovali najznačajnijem času iz morala i etike
Danas pre 2 satajoš 21 povezana
Sirijski pobunjenici preuzimaju kontrolu u Alepu, kažu posmatrači
BBC News pre 53 minutajoš 23 povezane
Oglasio se Marko Đurić o Kurtijevim optužbama za napad na kanal Ibar-Lepenac
Danas pre 2 satajoš 15 povezanih