Povezane vesti
Bila sam mokra, tresla se i nisam mogla da se kontrolišem! Prija nakon tri spektakla u Areni: Mnogo mi je žao zbog toga!
Mondo 04.10.2023
Aleksandra Prijović sumirala je utiske nakon tri spektakularna koncerta u beogradskoj Areni. Aleksandra Prijović sumirala je utiske nakon tri spektakularna koncerta u beogradskoj Areni. Mlada zvezda Aleksandra Prijović koja je karijeru započela u… »
"Tresla sam se ceo dan, bila sam mokra i nisam mogla da zaspim": Aleksandra Prijović otvorila dušu nakon tri spektakla u…
Blic 04.10.2023
Pevačica Aleksandra Prijović, održala je tri spektakularna koncerta u beogradskoj Areni, a kako kaže imala je tremu pre izlaska na prvi nastup. - Tresla sam se ceo dan. Bila sam mokra, nisam mogla da se smirim. Noć pred koncert sam bila super. Očigledno… »
Vesti dana »
EU još razmatra da li Srbiji isplatiti novac iz Plana rasta, kaže Marta Kos
BBC News pre 21 minutajoš 38 povezanih
Popović: Šapić i SNS i da dovedu Harija Potera ne bi uspeli da iskopaju tunel ispod centra Beograda za dve i po godine
N1 Info pre 3 satajoš 31 povezana
(Uživo) Postoji 1 odsto šanse za mega zemljotres: Vojska na ulicama, evakuisano 11 gradova, preti megazemljotres
Mondo pre 20 minutajoš 36 povezanih
Vlada: Bez saglasnosti Ministarstva za evropske integracije nema usvajanja propisa usklađenih sa EU
In medija pre 4 satijoš 48 povezanih
(Uživo) Tramp najavio sporazum sa Iranom: Skočila cena nafte, ceo svet gleda u Pakistan
Mondo pre 20 minutajoš 76 povezanih