Повезане вести

Вилдоза послао Партизан на ф4 Евролиге, а звезду заборавио! Разбеснео навијаче, па се огласио: "Брате, увек сам искрен"

Вилдоза послао Партизан на ф4 Евролиге, а звезду заборавио! Разбеснео навијаче, па се огласио: "Брате, увек сам искрен"

Мондо 04.10.2023
Лука ВИлдоза похвалио је Партизан, види га на фајнал-фору Евролиге, Црвену звезду није споменуо, па су му навијачи писали... Лука ВИлдоза похвалио је Партизан, види га на фајнал-фору Евролиге, Црвену звезду није споменуо, па су… »
Вилдоза због Партизана наљутио навијаче Звезде: "Увек сам искрен!"

Вилдоза због Партизана наљутио навијаче Звезде: "Увек сам искрен!"

Спортске.нет 04.10.2023
У четвртак почиње ново издање Евролиге, а Партизан и Црвена звезда улазе са измењеном саставу у односу на претходну сезону. Тако је Лука Вилдоза напустио "црвено-беле" и појачао Панатинаикос, а Аргентинац је својом изјавом о… »
Четири аса верују у Партизан: Чак и љубимац "делија" убеђен да црно-бели иду на Фајнал фор Евролиге

Четири аса верују у Партизан: Чак и љубимац "делија" убеђен да црно-бели иду на Фајнал фор Евролиге

Вечерње новости 03.10.2023
Панатинаикос је формирао нову екипу и једни су од главних кандидата за пласман на фајнл-фор, а играчи грчког великана коментарисали су ко ће се наћи на завршном турниру. Посебно је занимљиву прогнозу дао Лука Вилдоза, који ће… »

Вести дана »