Povezane vesti
Nataša Aksentijević besna osula paljbu po kolegama! Dosta ste me omalovažavali i ignorisali, od sada….(FOTO)
Story 04.10.2023
Sukob Nataše Aksentijević sa pojedinim dramskim umetnicima u fokusu je medija od ranog jutra. Komičarka je, naime, već iz svog toplog kreveta, koji deli sa suprugom Dušanom Aksentijevićem, objavila fotografiju sa podužom porukom u opisu. Ona se tom… »
Nataša Aksentijević osula paljbu po kolegama: "Omalovažavaju me, ignorišu i dele uvredljive komentare..." Poslala im jasnu…
Blic 04.10.2023
Voditeljka Nataša Aksentijević potpuno se transformisala i smršala je preko 20 kilograma, a svoje telo sada ponosno pokazuje na mrežama. Ona se sada oglasila na mrežama gde je svima otkrila da je često bila žrtva diskriminacije zbog kilograma, a da joj… »
Vesti dana »

MUP: U ponedeljak održana neprijavljena javna okupljanja na 38 lokacija, prisustvovalo 19.665 lica
RTV pre 1 satjoš 22 povezane

Ovo je kompletan spisak proizvoda kojima su snižene cene! Građani oduševljeni dočekali pojeftinjenja hrane, ogreva, kredita! Evo koliko tačno možete da uštedite
Kurir pre 43 minutajoš 27 povezanih

VIDEO „Uzeo sam tajm-aut, pazi, ovde se zbrčkate“: Urnebesan govor Pešića, sve je rekao u pet rečenica
Nova pre 1 satjoš 35 povezanih

(Mape) dramatična promena vremena, popaljeni svi alarmi: Od sunčanih 34 stepena do oluja sa grmljavinom: Evo kada stiže drastično osveženje
Blic pre 1 satjoš 24 povezane

Hitno se oglasio ministar prosvete: Evo šta sledi u jedinoj školi gde uopšte nema nastave
Telegraf pre 59 minutajoš 19 povezanih