Povezane vesti
Žika Nikolić danas ima veliku penziju: Službenik nije mogao da veruje, triput je išao da proverava
Vesti online 04.10.2023
Žika Nikolić, poznatiji pod nadimkom Žika Šarenica jedan je od omiljenih TV lica, a sada se povukao u medijsku ilegalu i uživa u penziji. Naime, Žika ne krije da danas ima veliku penziju, ali zahvaljujući tome što je sam sebi dodatno uplaćivao novac u… »
Žika Šarenica ima ogromnu penziju! Pričao o vožnji "Jaguara", pa progovorio o novcu - "Službenik nije mogao da veruje!"
Mondo 04.10.2023
Žika Nikolić priznao je da ima veliku penziju, a onda podelio anegdotu. Žika Nikolić priznao je da ima veliku penziju, a onda podelio anegdotu. Živorad Žika Nikolić proslavio se kao voditelj emisije "Žikina Šarenica" koja mu je donela uspeh, ali i mnogo… »
Vesti dana »
Srbija spremna da sprovede reforme, potrebno ohrabrenje iz EU u vidu otvaranja Klastera 3
RTV pre 4 satijoš 25 povezanih
Prvi presek glasanja! Ovi takmičari su ispali iz finala "Pinkovih zvezda": Njih 12 se bori za pobedu
Blic pre 25 minutajoš 21 povezana
"Imao sam keca iz geografije - ja nikada nisam čuo za njih" Rade Bogdanović nasmejao sve u studiju: Nemam ja pare za te egzotične destinacije
Kurir pre 5 minutajoš 83 povezane
Hrvatska eliminisana u trileru, Španija jeste furija, Švajcarci rutinski protiv Alžira
BBC News pre 9 satijoš 38 povezanih
Vladina uredba: Dizel za poljoprivrednike 184 dinara na svim pumpama
Radio 021 pre 9 satijoš 45 povezanih