Povezane vesti
(Video) "ležao je u bolnici, čuo me je i samo raširio ruke": Milica Pavlović je do poslednjeg trenutka bila uz svog dedu…
Blic 04.10.2023
Milica Pavlović svoj život je provela sa bakom i dekom koji su je i odgajili. Toliko je bila vezana za njih da je posle dve godine provedenih kod oca u Švajcarskoj odlučila da se vrati u Gornji Bunibrod, kako bi bila uz svoje najmilije i to do… »
(Video) "otac me je nasamario i na prevaru odveo": Milica Pavlović je dve godine provela u Švajcarskoj, gde joj živi otac…
Blic 04.10.2023
Mlada muzička zvezda Milica Pavlović gošća je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje sredom u 21 sat samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115 u kojoj priča o svom detinjstvu, odrastanju sa bakom i dekom, odlaskom kod… »
(Video): "Gasi se jedan život, gasi se vaša majka" Smrt bake je Milicu Pavlović potpuno dotukla: "Otac i maćeha me zaista…
Blic 04.10.2023
Muzička zvezda Milica Pavlović gošća je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje sredom u 21 sat samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115. U emisiji Milica Pavlović otvoreno priča o najbolnijij trenucima u životu, kada… »
(Video) "fenomenalan dečko,: devojka koja na kraju bude završila sa njim će biti najsrećnija" Milica Pavlović o bivšem…
Blic 04.10.2023
Pevačica Milica Pavlović je poznata po tome da svoj ljubavni život ne eksponira u javnosti, ali je u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje sredom u 21 sat samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115, prokomentarisala jednu… »
(Video) "njen osmeh mi daje snagu, ona prkosi toj bolesti": Zorica je heroina koja se raduje malim stvarima, ispunili smo joj…
Blic 04.10.2023
Zorica je rođena 2015. godine kao zdrava beba sa ocenom 10. Međutim, mama je posle dva meseca pirmetila da njeni pokreti nisu kao kod ostalih beba u tom uzrastu. Sa Zoričinih pet meseci saznali su dijagnozu - spinalna mišićna atrofija, najteži oblik… »
Vesti dana »
Studenti pešače do Novog Sada, ECB snizila kamate - pet stvari za danas
Bloomberg Adria pre 26 minutajoš 9 povezanih
Šok izdanje pevačice tinejdžerke: Došla na veselje u providnom - vidi joj se donji veš (foto)
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih
Pronađene crne kutije: Ispituje se i nedostatak osoblja na aerodromu na kom su se sudarili avion i helikopter
Telegraf pre 2 satajoš 7 povezanih
EU razmatra mogućnost kupovine ruskog plina, glavni saveznici Ukrajine protiv
Al Jazeera pre 1 satjoš 1 povezana