Повезане вести
Шолц: У Гранади разговори о ситуацији на Косову, посвећени смо проналажењу мирног решења
Радио сто плус 05.10.2023
“За мене је веома важно да ситуација додатно не ескалира између Србије и Косова”, рекао је Шолц на заједничкој конференцији за новинаре са бугарским премијером Николајем Денковим у Берлину. Шолц је додао да су његова држава, те… »
Шолц позвао на мирно решење ситуације на КиМ
Еуроневс 05.10.2023
Немачки канцелар Олаф Шолц позвао је на мирно решење сукоба између Београда и Приштине. "За мене је веома важно да ситуација додатно не ескалира између Србије и Косова. Желимо мирно решење и томе смо веома посвећени. Немачка… »
Шолц позвао на мирно решење ситуације на Ким: За мене је веома важно да ситуација додатно не ескалира
Курир 05.10.2023
Немачки канцелар Олаф Шолц позвао је синоћ на мирно решење сукоба између Београда и Приштине, преноси РТВ. "За мене је веома важно да ситуација додатно не ескалира између Србије и Косова. Желимо мирно решење и томе смо веома… »
Шолц позвао на мирно решење ситуације на Косову и Метохији
Телеграф 05.10.2023
Он је додао да ће се о ситуацији на КиМ разговарати у четвртак и петак када ће се у Гранади. Немачки канцелар Олаф Шолц позвао је вечерас на мирно решење сукоба између Београда и Приштине. За мене је веома важно да ситуација… »
Шолц позива на смиривање тензија између Србије и Косова
Инсајдер 05.10.2023
Немачки канцелар Олаф Шолц позвао је у среду на мирно решење сукоба између Београда и Приштине. "За мене је веома важно да ситуација додатно не ескалира између Србије и Косова. Желимо мирно решење и томе смо веома посвећени… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Епидемија глисти међу децом у Србији: Педијатар упозорава на нову пошаст поред мутант вируса! Ако је дете нервозније и не може да једе, сумњајте на паразите
Дневник пре 8 сатијош 3 повезане
Огласила се Народна банка Србије: Ево какве мере су предузете за снабдевање мењачница евром
Курир пре 3 сатајош 29 повезаних