Повезане вести

Шолц: У Гранади разговори о ситуацији на Косову, посвећени смо проналажењу мирног решења

Шолц: У Гранади разговори о ситуацији на Косову, посвећени смо проналажењу мирног решења

Радио сто плус 05.10.2023
“За мене је веома важно да ситуација додатно не ескалира између Србије и Косова”, рекао је Шолц на заједничкој конференцији за новинаре са бугарским премијером Николајем Денковим у Берлину. Шолц је додао да су његова држава, те… »
Шолц позвао на мирно решење ситуације на КиМ

Шолц позвао на мирно решење ситуације на КиМ

Еуроневс 05.10.2023
Немачки канцелар Олаф Шолц позвао је на мирно решење сукоба између Београда и Приштине. "За мене је веома важно да ситуација додатно не ескалира између Србије и Косова. Желимо мирно решење и томе смо веома посвећени. Немачка… »
Шолц позвао на мирно решење ситуације на Ким: За мене је веома важно да ситуација додатно не ескалира

Шолц позвао на мирно решење ситуације на Ким: За мене је веома важно да ситуација додатно не ескалира

Курир 05.10.2023
Немачки канцелар Олаф Шолц позвао је синоћ на мирно решење сукоба између Београда и Приштине, преноси РТВ. "За мене је веома важно да ситуација додатно не ескалира између Србије и Косова. Желимо мирно решење и томе смо веома… »
Шолц позвао на мирно решење ситуације на Косову и Метохији

Шолц позвао на мирно решење ситуације на Косову и Метохији

Телеграф 05.10.2023
Он је додао да ће се о ситуацији на КиМ разговарати у четвртак и петак када ће се у Гранади. Немачки канцелар Олаф Шолц позвао је вечерас на мирно решење сукоба између Београда и Приштине. За мене је веома важно да ситуација… »
Шолц позива на смиривање тензија између Србије и Косова

Шолц позива на смиривање тензија између Србије и Косова

Инсајдер 05.10.2023
Немачки канцелар Олаф Шолц позвао је у среду на мирно решење сукоба између Београда и Приштине. "За мене је веома важно да ситуација додатно не ескалира између Србије и Косова. Желимо мирно решење и томе смо веома посвећени… »

Вести дана »