Povezane vesti
Jasna poruka Amerike: Srbi, pomirite se sa tim da živite na suverenom i nezavisnom Kosovu!
Sputnik 05.10.2023
Formiranje Zajednice srpskih opština obaveza je koju Kosovo mora da ispuni. Ovo telo treba da bude u skladu sa kosovskim ustavom, odnosno u skladu sa odlukom kosovskog Ustavnog suda iz 2016. godine i ne sme da ima izvršna ovlašćenja, poručio je… »
Hovenijer: Zajednica srpskih opština ne sme da ima izvršna ovlašćenja
Danas 04.10.2023
Formiranje Zajednice srpskih opština je obaveza koju Kosovo mora da ispuni, ali ona treba da bude u skladu sa odlukom kosovskog Ustavnog suda iz 2016. godine i ne sme da ima izvršna ovlašćenja, izjavio je danas američki ambasador u Prištini Džefri… »
Vesti dana »
Nezavisni sindikat prosvetnih radnika najavio potpunu obustavu rada i protest za 20. januar
Insajder pre 1 satjoš 21 povezana
Napadnuti studenti na Pravnom: Šutirali su transparente, pretili da će urinirati po fakultetu, jedan je rekao ‘Ja sam uz Vučića i šta mi možete’
Nova pre 3 satajoš 19 povezanih
Studenti protestuju na Medicinskom fakultetu u Nišu i bukom sprečavaju održavanje ispita
Insajder pre 1 satjoš 18 povezanih
Vučić s ambasadorom Rusije o sankcijama SAD Naftnoj industriji Srbije, Moskva traži hitne konsultacije
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 17 povezanih