Povezane vesti

“Rekao sam Filipu – gotovo, vodi”: Ovako je Aco Pejović postao kum Aleksandri Prijović

“Rekao sam Filipu – gotovo, vodi”: Ovako je Aco Pejović postao kum Aleksandri Prijović

Vesti online 05.10.2023
Aleksandra Prijović danima je u centru pažnje zbog svog uspeha koji je postigla prošle nedelje, napunivši tri beogradske Štark arene. Ništa manje pažnju ne privlači ni njen privatan život. Naime, ona je već pet godina u skladnom braku sa Filipom… »
Papreno skupa svadba Aleksandre Prijović i filipa: Ovako su izgledali na venčanju - 900 zvanica, venčanica od 50.000 evra, a…

Papreno skupa svadba Aleksandre Prijović i filipa: Ovako su izgledali na venčanju - 900 zvanica, venčanica od 50.000 evra, a…

Blic 05.10.2023
Pevačica Alesandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović izgovorili su sudbonosno "da" 2018. godine pred više od 900 zvanica. Aleksandri je kum na venčanju bio pevač Aco Pejović, dok je Filipu kum bio košarkaš Miloš Teodosić. Na venčanju… »
"Rekao sam Filipu, Gotovo, vodi" Evo kako je Aca Pejović postao kum Aleksandri Prijović, a ona mu odmah dala doznanja jedno

"Rekao sam Filipu, Gotovo, vodi" Evo kako je Aca Pejović postao kum Aleksandri Prijović, a ona mu odmah dala doznanja jedno

Kurir 05.10.2023
Pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović su u braku od 2018. godine, a njen kum na venčanju bio je pevač i njen veliki prijatelj Aco Pejović. Malo ko zna kako su odlučili da on bude baš njen na venčanju, a o tome su u više… »
"Rekao sam Filipu - Gotovo, vodi" Ovako je Aco Pejović postao kum Aleksandre Prijović: Pevačica mu odmah jasno stavila do…

"Rekao sam Filipu - Gotovo, vodi" Ovako je Aco Pejović postao kum Aleksandre Prijović: Pevačica mu odmah jasno stavila do…

Blic 05.10.2023
Pevačica Alesandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović su u braku od 2018. godine, a njen kum na venčanju bio je pevač i njen veliki prijatelj Aco Pejović. Malo ko zna kako su odlučili da on bude baš njen na venčanju, a o tome su u više… »

Vesti dana »