Повезане вести

“Рекао сам Филипу – готово, води”: Овако је Ацо Пејовић постао кум Александри Пријовић

“Рекао сам Филипу – готово, води”: Овако је Ацо Пејовић постао кум Александри Пријовић

Вести онлине 05.10.2023
Александра Пријовић данима је у центру пажње због свог успеха који је постигла прошле недеље, напунивши три београдске Штарк арене. Ништа мање пажњу не привлачи ни њен приватан живот. Наиме, она је већ пет година у складном… »
Папрено скупа свадба Александре Пријовић и филипа: Овако су изгледали на венчању - 900 званица, венчаница од 50.000 евра, а…

Папрено скупа свадба Александре Пријовић и филипа: Овако су изгледали на венчању - 900 званица, венчаница од 50.000 евра, а…

Блиц 05.10.2023
Певачица Алесандра Пријовић и њен супруг Филип Живојиновић изговорили су судбоносно "да" 2018. године пред више од 900 званица. Александри је кум на венчању био певач Ацо Пејовић, док је Филипу кум био кошаркаш Милош Теодосић… »
"Рекао сам Филипу, Готово, води" Ево како је Аца Пејовић постао кум Александри Пријовић, а она му одмах дала дознања једно

"Рекао сам Филипу, Готово, води" Ево како је Аца Пејовић постао кум Александри Пријовић, а она му одмах дала дознања једно

Курир 05.10.2023
Певачица Александра Пријовић и њен супруг Филип Живојиновић су у браку од 2018. године, а њен кум на венчању био је певач и њен велики пријатељ Ацо Пејовић. Мало ко зна како су одлучили да он буде баш њен на венчању, а о… »

Вести дана »