Повезане вести

Ученици у Србији траже да иду у школу само 4 дана: Петиција има 45.000 потписа! Ђаци тврде да немају слободног времена (анкета)…

Ученици у Србији траже да иду у школу само 4 дана: Петиција има 45.000 потписа! Ђаци тврде да немају слободног времена (анкета)…

Курир 05.10.2023
На једном сајту осванула је петиција са захтевом да се ученицима радна недеља скрати са пет на четири дана! Иако ђаци тврде да су преоптерећени градивом, да много уче, а резултати сваке године на малој матури све лошији иако је… »
„Нисам робот, имам и ја душу“: Петиција да школа траје четири дана недељно има скоро 45.000 потписа, а ово су примедбе због…

„Нисам робот, имам и ја душу“: Петиција да школа траје четири дана недељно има скоро 45.000 потписа, а ово су примедбе због…

Нова 05.10.2023
Готово 45.000 грађана потписало је петицију у којој се предлаже да школа траје четири дана недељно како би ђаци поред школских обавеза имали времена и за друге активности. У тексту петиције, објављеном на сајту цханге.орг… »
Школа да траје 4 дана недељно, петицију потписало скоро 45.000 потписа: Ђацима су ово највећи проблеми

Школа да траје 4 дана недељно, петицију потписало скоро 45.000 потписа: Ђацима су ово највећи проблеми

Телеграф 05.10.2023
Петицију је већ потписало скоро 45.000 ђака и родитеља. Да ли ђаци треба да иду у школу само 4 дана недељно? Петиција која је осванула на сајту цханге.орг, управо се бори за то, јер како кажу ученици, треба им више времена за… »
Нешто је труло у школском систему Србије: Ђаци покренули петицију за промене

Нешто је труло у школском систему Србије: Ђаци покренули петицију за промене

Време 05.10.2023
Просвета За пет дана скоро 45 хиљада људи, међу којима велики број ђака, потписало је петицију за скраћивање школске наставе на четири дана недељно. Одјек ове ученичке иницијативе скренуо је пажњу на потребу за коренитим… »
"Један дан да не радимо ништа, два да се припремамо за школу": Петицију да школа траје 4 дана потписало скоро 45.000 грађана…

"Један дан да не радимо ништа, два да се припремамо за школу": Петицију да школа траје 4 дана потписало скоро 45.000 грађана…

Блиц 05.10.2023
Петицију у којој се предлаже да школа траје четири дана недељно како би ђаци поред школских обавеза имали времена и за друге активности потписало је до сада 44.479 грађана. У тексту петиције, објављеном на сајту цханге.орг… »

Вести дана »