Povezane vesti
Neočekivano! Rada objavila video sa Milanom stankovićem On je grli, zajedno pevaju "Mi se volimo"
Blic 05.10.2023
Milan Stanković pre nekoliko godina potpuno se povukao iz javnosti i okrenuo se crkvi, a na mrežama neretko izbacuje fotografije i snimke iz manastira. Ipak, dok je bio na estradi, pogotovo na početku karijere uživao je u popularnosti. Pored toga… »
Rada Manojlović objavila snimak sa bivišim dečkom: Milan Stanković je zagrlio pa zajedno zapevali: "Mi se volimo!"
Kurir 05.10.2023
Rada Manojlović podelila je zajednički video sa Milanom Stankovićem sa jednog veselja gde su zajedno zapevali. Manojlovićeva je zajedno sa Stankovićem u duetu pevala pesmu "Mi se volimo" - što je, moramo prizanti krajnje simpatično s obzirom na to… »
Vesti dana »
(Mapa): Studenti iz Beograda nastavljaju šetnju ka Novom Sadu: Prva pauza u Maradiku, ovo je ceo plan puta (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 39 povezanih
MUP: Zadržan vozač koji je automobilom udario dve žene, blokade na 37 lokacija u Beogradu
RTS pre 38 minutajoš 36 povezanih
„Znaš koje milione uzima i malo mu“: Skaj poruke otkrivaju kako izgleda borba u novosadskom SNS-u za novac i naklonost Andreja Vučića
Nova pre 5 satijoš 6 povezanih
(ANKETA): Bojkot trgovinskih lanaca u Srbiji, građani nezadovoljni cenama
N1 Info pre 3 satajoš 18 povezanih
Beograd: Završena blokada Brankovog mosta - poručeno da studente treba slediti
Beta pre 1 satjoš 27 povezanih