Povezane vesti
„Pomislila sam da ću pasti u nesvest kada me je zagrlila na sceni“: Aleksandra Prijović otkrila koji je savet dobila od Brene…
Nova 05.10.2023
Pevačica Aleksandra Prijović nedavno je održala tri koncerta u beogradskoj Štark areni. Time je započela regionalnu turneju pod nazivom „Od istoka do zapada“, a sa njom su se na sceni tokom tri koncerta u Beogradu, pojavili brojni naši poznati pevači… »
"Beki, ja ću da padnem u nesvest kada Vi izađete na scenu" Aleksandra Prijović otkrila šta joj je Brena rekla pred koncert…
Blic 05.10.2023
Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović napravila je tri dana za redom spektakl u Areni. Nakon toga, ona nastavlja da niže uspehe na regionalnoj turneji. Posle drugog koncerta u Beogradu, kada se sa njom na sceni pojavila Lepa Brena, Aleksandra je… »
Vesti dana »
„Bangaranga“ osvojila Evropu: Bugarska pobedila na Evroviziji, Srbija završila na 17. mestu
BizLife pre 20 minutajoš 44 povezane
Ko je Dara iz Bugarske? Pobedila na Evroviziji pesmom „Bangaranga“, evo šta znače ti stihovi
Kurir pre 7 satijoš 28 povezanih
Hladan i vetrovit dan pred Srbijom: Kiša, olujni udari vetra, na planinama moguć i sneg
Glas juga pre 29 minutajoš 16 povezanih
Direktor CIA tokom posete Havani ponudio 100 miliona dolara i zatražio hapšenje Raula Kastra
Beta pre 1 satjoš 8 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - Liban: Hezbolah najavio da je spreman za prekid vatre sa Izraelom
RTV pre 20 minutajoš 7 povezanih