Povezane vesti
„Moj sin je bio najtoplija duša, brižan i dobar“: Porodica ubijenog Kruševljanina neutešna nakon zločina
Nova 05.10.2023
"Moj sin je najtoplija duša, brižan,dobar...", ispričala je za beogradske medije majka Ivana Krtolice (41), Kruševljanina, koji je ni kriv ni dužan ubijen sinoć u lokalu u Kosovskoj ulici u Kruševcu. „Mi ne možemo da verujemo da se ovo nama dešava“… »
"Našem Ivanu iz čista mira zario nož u vrat i pobegao" Majka ubijenog mladića iz Kruševca očajna: Moj sin je bio najtoplija…
Kurir 05.10.2023
"Moj sin je najtoplija duša, brižan,dobar...", kaže uplakana majka Ivana Krtolice (41) iz Kruševca. Porodica tvrdi da je on ni kriv ni dužan ubijen sinoć u lokalu u Kosovskoj ulici u Kruševcu. - Mi ne možemo da verujemo da se ovo nama dešava... U… »
Vesti dana »

Putevi Srbije: Završena funkcionalna testiranja u tunelima Laz i Munjino brdo
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Studenti beogradskog FDU pozvali na skup podrške ansamblu Drame narodnog pozorišta
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Dodik nakon sastanka s Putinom: Rusija odbacuje mešanje stranaca u unutrašnje stvari u BiH
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Obradović istakao da je promenjeni način odbrane, ali i agresivnost donela pobedu Partizanu
Danas pre 3 satajoš 3 povezane

Kenedi kinuo za vreme trampove konferencije: Bog te blagoslovio, Bobi! Nadam se da nisam upravo dobio kovid! (video)
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana