Повезане вести

Какве речи Путина о Србима: Србе је могуће уништити, али их је немогуће сломити и потчинити!

Какве речи Путина о Србима: Србе је могуће уништити, али их је немогуће сломити и потчинити!

Курир 05.10.2023
"Срби нису народ који Запад може да сломи и потчини", поручио је председник Русије Владимир Путин на пленарној седници међународног дискусионог клуба "Валдај" одговарајући на питање Александра Раковића, научног саветника у… »
Путин: Срби нису народ који можете да сломите и потчините…

Путин: Срби нису народ који можете да сломите и потчините…

Вести онлине 05.10.2023
Срби нису народ који би западне земље могле да сломе и потчине, изјавио је председник Русије Владимир Путин на пленарној седници Међународног дебатног клуба “Валдај”. – Што се тиче тога да ли су Русија и Србија мета неких… »
"Нисмо ми почели рат": Путин опет за све криви Запад: Русија је највећа земља на свету, нема потребе да узима територију…

"Нисмо ми почели рат": Путин опет за све криви Запад: Русија је највећа земља на свету, нема потребе да узима територију…

Блиц 05.10.2023
Руски председник Владимир Путин поновио је данас да Русија није започела рат у Украјини, већ је покренула "специјалну војну операцију" како би покушала да га заустави. Нагласио је и да Москва није организовала државни преврат у… »
Путин: Пред нама је задатак изградње новог света

Путин: Пред нама је задатак изградње новог света

Нова 05.10.2023
Председник Русије Владимир Путин изјавио је данас да Русије није покренула "такозвани рат у Украјини", већ да она покушава да га оконча. „Ми нисмо организовали државни преврат у Кијеву. Пред нама је, очигледно, задатак изградње… »
"Западним елитама је потребан непријатељ": Путин тврди да Русија није покренула рат у Украјини и најављује изградњу новог…

"Западним елитама је потребан непријатељ": Путин тврди да Русија није покренула рат у Украјини и најављује изградњу новог…

Курир 05.10.2023
Руски председник Владимир Путин обратио се на пленарној седници јубиларног 20. заседања међународног дискусионог клуба "Валдај" у Сочију. - Западним елитама је потребан непријатељ, при чему борба против њега може бити… »

Вести дана »