Povezane vesti

„Još su mi pred očima te divne devojčice“: U Veneciji poginuli Ukrajinci koji su živeli u Hrvatskoj

„Još su mi pred očima te divne devojčice“: U Veneciji poginuli Ukrajinci koji su živeli u Hrvatskoj

Nova 05.10.2023
U sletanju autobusa u gradiću Mestre kraj Venecije poginula je 21 osoba. Među njima Splićanka i pet Ukrajinaca koji su živeli u opštini Plitvička jezera. Troje odraslih i dvoje dece. „Ovo je tragedija kakvu naš kraj ne pamti. Svi tugujemo. I sad… »
"Još su mi pred očima te divne devojčice": U udesu kod Venecije poginuli Ukrajinci koji su živeli u Hrvatskoj

"Još su mi pred očima te divne devojčice": U udesu kod Venecije poginuli Ukrajinci koji su živeli u Hrvatskoj

Telegraf 05.10.2023
Sutra je u Plitvičkim jezerima dan žalosti zbog pogibije Ukrajinaca. U sletanju autobusa u gradiću Mestre kraj Venecije poginula je 21 osoba. Među njima Splićanka i pet Ukrajinaca koji su živeli u opštini Plitvička jezera. Troje odraslih i dvoje… »
U autobusu smrti poginulo i petoro Ukrajinaca s Plitvica: „Nadali smo se da je devojčica živa…“

U autobusu smrti poginulo i petoro Ukrajinaca s Plitvica: „Nadali smo se da je devojčica živa…“

Nova 05.10.2023
Među stradalima u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u utorak dogodila kod Venecije je i petoro ukrajinskih državljana, troje odraslih i dvoje dece. Svi oni su od rata izbegli u Hrvatsku i bili su smešteni na Plitvičkim Jezerima. U toj… »
Pobegli od rata, pa stradali u udesu kod Venecije: U autobusu bilo 5 Ukrajinaca s Plitvica, među njima 2 dece

Pobegli od rata, pa stradali u udesu kod Venecije: U autobusu bilo 5 Ukrajinaca s Plitvica, među njima 2 dece

Telegraf 05.10.2023
Ukrajinci su od rata izbegli u Hrvatsku i bili su smešteni na Plitvičkim jezerima, a opština je za petak proglasila Dan žalosti. Među poginulima u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u utorak dogodila kod Venecije je i petoro ukrajinskih… »

Vesti dana »