Повезане вести
Алкарас: О Новаку мислим на скоро сваком тренингу (ВИДЕО)
Вести онлине 05.10.2023
Дилеме не постоје – Новак Ђоковић и Карлос Алкарас најбољи су тенисери данашњице. Евидентно је да је у 2023. години успешнији био Србин – освојио је три гренд слема и играо финале на четвртом, а тренутно се и налази на челу АТП… »
Алкараз: О Новаку мислим на скоро сваком тренингу
Спорт клуб 05.10.2023
Дилеме не постоје – Новак Ђоковић и Карлос Алкараз најбољи су тенисери данашњице. Евидентно је да је у 2023. години успешнији био Србин – освојио је три гренд слема и играо финале на четвртом, а тренутно се и налази на челу АТП… »
Алкараз: "Константно мислим о Новаку!"
Спортске.нет 05.10.2023
Шпански тенисер Карлос Алкараз изјавио је у разговору за "Теннис ТВ" да му је Новак Ђоковић у мислим сваки пут када узме рекет у руке да тренира. Други тенисер света је очарао планету својим представама у двадесетим годинама и… »
Алкараз признао - Ђоковић му не излази из главе! Шпанац пред камерама открио све: "Нећу да лажем"
Мондо 05.10.2023
Карлос Алкараз открио своје планове до краја 2023. године и колико је оптерећен најбољим српским тенисером. Карлос Алкараз открио своје планове до краја 2023. године и колико је оптерећен најбољим српским тенисером. Шпански… »
Вести дана »
Шта руски медији пишу о ситуацији око НИС-а: Вучић упозорава да је спреман да „подвуче црту“
Нова пре 46 минутајош 28 повезаних
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 2 сатајош 11 повезаних
Епидемија глисти међу децом у Србији: Педијатар упозорава на нову пошаст поред мутант вируса! Ако је дете нервозније и не може да једе, сумњајте на паразите
Дневник пре 8 сатијош 3 повезане
НБС: Страног новца довољно, грађани да пријаве неправилности у мењачницама
Екапија пре 4 сатијош 29 повезаних