Povezane vesti

Alkaras: O Novaku mislim na skoro svakom treningu (VIDEO)

Alkaras: O Novaku mislim na skoro svakom treningu (VIDEO)

Vesti online 05.10.2023
Dileme ne postoje – Novak Đoković i Karlos Alkaras najbolji su teniseri današnjice. Evidentno je da je u 2023. godini uspešniji bio Srbin – osvojio je tri grend slema i igrao finale na četvrtom, a trenutno se i nalazi na čelu ATP liste. Igrač… »
Alkaraz: O Novaku mislim na skoro svakom treningu

Alkaraz: O Novaku mislim na skoro svakom treningu

Sport klub 05.10.2023
Dileme ne postoje – Novak Đoković i Karlos Alkaraz najbolji su teniseri današnjice. Evidentno je da je u 2023. godini uspešniji bio Srbin – osvojio je tri grend slema i igrao finale na četvrtom, a trenutno se i nalazi na čelu ATP liste. Igrač… »
Alkaraz: "Konstantno mislim o Novaku!"

Alkaraz: "Konstantno mislim o Novaku!"

Sportske.net 05.10.2023
Španski teniser Karlos Alkaraz izjavio je u razgovoru za "Tennis TV" da mu je Novak Đoković u mislim svaki put kada uzme reket u ruke da trenira. Drugi teniser sveta je očarao planetu svojim predstavama u dvadesetim godinama i nema sumnje da će… »
Alkaraz priznao - Đoković mu ne izlazi iz glave! Španac pred kamerama otkrio sve: "Neću da lažem"

Alkaraz priznao - Đoković mu ne izlazi iz glave! Španac pred kamerama otkrio sve: "Neću da lažem"

Mondo 05.10.2023
Karlos Alkaraz otkrio svoje planove do kraja 2023. godine i koliko je opterećen najboljim srpskim teniserom. Karlos Alkaraz otkrio svoje planove do kraja 2023. godine i koliko je opterećen najboljim srpskim teniserom. Španski teniser, Karlos Alkaraz… »

Vesti dana »