Повезане вести

Алкарас: О Новаку мислим на скоро сваком тренингу (ВИДЕО)

Алкарас: О Новаку мислим на скоро сваком тренингу (ВИДЕО)

Вести онлине 05.10.2023
Дилеме не постоје – Новак Ђоковић и Карлос Алкарас најбољи су тенисери данашњице. Евидентно је да је у 2023. години успешнији био Србин – освојио је три гренд слема и играо финале на четвртом, а тренутно се и налази на челу АТП… »
Алкараз: О Новаку мислим на скоро сваком тренингу

Алкараз: О Новаку мислим на скоро сваком тренингу

Спорт клуб 05.10.2023
Дилеме не постоје – Новак Ђоковић и Карлос Алкараз најбољи су тенисери данашњице. Евидентно је да је у 2023. години успешнији био Србин – освојио је три гренд слема и играо финале на четвртом, а тренутно се и налази на челу АТП… »
Алкараз: "Константно мислим о Новаку!"

Алкараз: "Константно мислим о Новаку!"

Спортске.нет 05.10.2023
Шпански тенисер Карлос Алкараз изјавио је у разговору за "Теннис ТВ" да му је Новак Ђоковић у мислим сваки пут када узме рекет у руке да тренира. Други тенисер света је очарао планету својим представама у двадесетим годинама и… »
Алкараз признао - Ђоковић му не излази из главе! Шпанац пред камерама открио све: "Нећу да лажем"

Алкараз признао - Ђоковић му не излази из главе! Шпанац пред камерама открио све: "Нећу да лажем"

Мондо 05.10.2023
Карлос Алкараз открио своје планове до краја 2023. године и колико је оптерећен најбољим српским тенисером. Карлос Алкараз открио своје планове до краја 2023. године и колико је оптерећен најбољим српским тенисером. Шпански… »

Вести дана »