Povezane vesti
Alkaras: O Novaku mislim na skoro svakom treningu (VIDEO)
Vesti online 05.10.2023
Dileme ne postoje – Novak Đoković i Karlos Alkaras najbolji su teniseri današnjice. Evidentno je da je u 2023. godini uspešniji bio Srbin – osvojio je tri grend slema i igrao finale na četvrtom, a trenutno se i nalazi na čelu ATP liste. Igrač iz Mursije… »
Alkaraz: O Novaku mislim na skoro svakom treningu
Sport klub 05.10.2023
Dileme ne postoje – Novak Đoković i Karlos Alkaraz najbolji su teniseri današnjice. Evidentno je da je u 2023. godini uspešniji bio Srbin – osvojio je tri grend slema i igrao finale na četvrtom, a trenutno se i nalazi na čelu ATP liste. Igrač iz Mursije… »
Alkaraz: "Konstantno mislim o Novaku!"
Sportske.net 05.10.2023
Španski teniser Karlos Alkaraz izjavio je u razgovoru za "Tennis TV" da mu je Novak Đoković u mislim svaki put kada uzme reket u ruke da trenira. Drugi teniser sveta je očarao planetu svojim predstavama u dvadesetim godinama i nema sumnje da će njegova… »
Alkaraz priznao - Đoković mu ne izlazi iz glave! Španac pred kamerama otkrio sve: "Neću da lažem"
Mondo 05.10.2023
Karlos Alkaraz otkrio svoje planove do kraja 2023. godine i koliko je opterećen najboljim srpskim teniserom. Karlos Alkaraz otkrio svoje planove do kraja 2023. godine i koliko je opterećen najboljim srpskim teniserom. Španski teniser, Karlos Alkaraz… »
Vesti dana »
(BLOG) Iranski predsednik postavio uslove za okončanje rata, Izrael započeo napade na Bejrut
N1 Info pre 52 minutajoš 75 povezanih
(VIDEO) Donaruma odbranio penal Vinisijusu, Čelzi izjednačio
Sport klub pre 18 minutajoš 44 povezane
„Govor mržnje“: Fond za humanitarno pravo osudio izjavu Zavišića o Hrvatima
Danas pre 6 satijoš 26 povezanih
Košarkašice Srbije deklasirale Island i obezbedile prolaz u drugu fazu kvalifikacija
RTV pre 2 satajoš 33 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Zatvoren Ormuski moreuz; Tramp: Kad budem želeo, završiće se rat sa Iranom
RTV pre 1 satjoš 97 povezanih