Povezane vesti
Odmah napusti emisiju! Sanja Marinković ispričala zašto je htela da izbaci gosta iz emisije - u šoku sam kad mi to kažu!
Mondo 05.10.2023
Sanja Marinković ispričala je kako se s jednim gostom našalila i poručila mu da napusti studio. Sanja Marinković ispričala je kako se s jednim gostom našalila i poručila mu da napusti studio. Voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marinković koja… »
"Napusti emisiju odmah!" Sanja Marinković otkrila zašto je umalo izbacila gosta usred snimanja: Onda sam shvatila...
Kurir 05.10.2023
Voditeljka Sanja Marinković sve češće se susreće sa gostima koji dolaze u njenu emisiju i govore joj da su je gledali na televiziji još kao deca. Ona ne krije da se svaki put iznenadi kada čuje takve reči, a sada je prepričala jednu situaciju… »
Vesti dana »

Obustavljen saobraćaj svih međugradskih vozova! "Srbijavoz": Primili smo poziv da su postavljene eksplozivne naprave
Kurir pre 16 minutajoš 18 povezanih

Udar na Moskvu posle putinovog odgovora trampu! Ukrajinski dronovi se sručili na rusku prestonicu, pogođene zgrade, napadnut i vojni aerodrom (foto, video)
Kurir pre 10 minutajoš 16 povezanih

Skupština Srbije zaključana do ponedeljka: Izbegavanje potencijalnih provokacija i sukoba
Radio 021 pre 1 satjoš 13 povezanih