Povezane vesti
Odmah napusti emisiju! Sanja Marinković ispričala zašto je htela da izbaci gosta iz emisije - u šoku sam kad mi to kažu!
Mondo 05.10.2023
Sanja Marinković ispričala je kako se s jednim gostom našalila i poručila mu da napusti studio. Sanja Marinković ispričala je kako se s jednim gostom našalila i poručila mu da napusti studio. Voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marinković koja je… »
"Napusti emisiju odmah!" Sanja Marinković otkrila zašto je umalo izbacila gosta usred snimanja: Onda sam shvatila...
Kurir 05.10.2023
Voditeljka Sanja Marinković sve češće se susreće sa gostima koji dolaze u njenu emisiju i govore joj da su je gledali na televiziji još kao deca. Ona ne krije da se svaki put iznenadi kada čuje takve reči, a sada je prepričala jednu situaciju koja se… »
Vesti dana »
"Očekuje se stabilizacija na vodosistemu 'Rzav'": Iz Gradske uprave Čačak najavljuju kraj na zameni oštećenih cevi
Kurir pre 42 minutajoš 32 povezane
(Video) Policija ih hapsila od Niša do Novog Sada! Pogledajte kako su pali osumnjičeni da su oštetili državu za 200 miliona
Blic pre 12 minutajoš 24 povezane
Hladni front krenuo prema Srbiji, stiže osveženje! Ovi delovi biće prvi na udaru: prete pljuskovi i grmljavina
Telegraf pre 1 satjoš 18 povezanih
ANEM: Alo i Informer dobili 58 miliona, Radoica Milosavljević 50 miliona na medijskim konkursima
Serbian News Media pre 1 satjoš 9 povezanih