Povezane vesti
Zvezda ih demolirala, oni hoće u top8 Evrolige! NBA asu se svi smeju: Bili smo poslednji, ali nismo bili daleko!
Mondo 06.10.2023
Toni Parker dao je dosta čudnu izjavu... Toni Parker dao je dosta čudnu izjavu... Crvena zvezda demolirala je Asvel na startu Evrolige (94:73). Pre tog meča francuski tim doživeo je debakl i u tamošnjem šampionatu, trener tima Ti Džej Parker bio je… »
Termin utakmice Crvena zvezda– Cedevita Olimpija pomeren za 15 minuta
Sportski žurnal 06.10.2023
Košarkaši Crvene zvezde otvorili su sezonu u Beogradu velikom pobedom nad ekipom ASVEL-a. Crvena zvezda obavestila je javnost da je termin derbi utakmice 2. kola ABA lige sa Cedevita Olimpijom, koja je prvobitno zakazana za 19.30 časova, pomeren za 15… »
Zvanično: Pomeren početak meča Zvezda - Cedevita Olimpija
Večernje novosti 06.10.2023
CRVENA zvezda je sjajno otvorila novu sezonu, ubedljivo je pobedila Igokeu na startu ABA lige, a Asvel u Evroligi. Sledi novi duel u regionalnom takmičenju. Rival je Cedevita Olimpija, ali taj meč neće početi u prvobtinom terminu. M. Vukadinović… »
Žo Lovernj nahvalio Zvezdu: "Umalo sam zaboravio ovakvu atmosferu"
Sportske.net 06.10.2023
Žofri Lovernj je posle utakmice sa svojim Asvelom razgovarao sa novinarima iz Srbije i istakao je da mu je bilo lepo što je došao ponovo u Srbiju gde je nastupao svojevremeno za Partizan, gde je bio i kapiten. "Mnogo je lepo, uvek je dobro, volim vašu… »
Hvalio zvezdu, a "zapalio" partizanove navijače! Lovernjova poruka iz Beograda: "Zovu me, možda..."
Mondo 06.10.2023
Nekadašnji košarkaš Partizana Žofri Lovernj dao veoma zanimljivu izjavu nakon meča protiv Zvezde u Evroligi. Nekadašnji košarkaš Partizana Žofri Lovernj dao veoma zanimljivu izjavu nakon meča protiv Zvezde u Evroligi. Košarkaši Crvene zvezde… »
(VIDEO) Žofri Lovernj najbolji u ekipi Asvela na meču sa Zvezdom: Ko zna, možda opet zaigram u Partizanu
Danas 06.10.2023
Košarkaš Asvela Žofri Lovernj bio je najbolji igrač francuskog šampiona u duelu 1. kola Evrolige sa Crvenom zvezdom, ali je njegova ekipa idoživela poraz u „Areni“ (94:73). Francuz je proveo dve godine u Partizanu, a posle utakmice sa Zvezdom… »
Duško Ivanović posle utakmice sa Asvelom: Prvo poluvreme smo odigrali vrhunski, u drugom je bilo oscilacija
Danas 05.10.2023
Trener Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je posle utakmice 1. kola Evrolige u kojoj je njegov tim pobedio Asvel (94:73), da je zadovoljan pobedom, ali da od svojih igrača očekuje još bolje partije. – Ova utakmica je bila izuzetno važna za nas… »
Kako je zvezda zasijala punim sjajem: Šuterska rapsodija Nejpira i Gedratisa na premijeri sa Asvelom
Večernje novosti 05.10.2023
AKO je novi tim Zvezde osećao pritisak velikih očekivanja uoči premijere u Evroligi pred više od 18.000 svojih navijača u „Areni“, sa tim teretom se izborio na impresivan način. Bolji početak nije mogao ni da zamisli, u devetom međusobnom… »
"Nije mi teško što imam dobre igrače": Duško Ivanović nezadovoljan nakon pobede Zvezde
Večernje novosti 05.10.2023
KOŠARKAŠI Crvene zvezde sastali su se sa Asvelom u 1. kolu Evrolige, a nakon meča Duško Ivanović izneo je svoje utiske. Photo: Partizan Mozzart Bet/Emilija Jovanović Ipak, delom igre nije bio zadovoljan trener Crvene zvezde. - Rekao sam da je za nas… »
Vesti dana »
Četiri razloga zbog kojih je Trampova pobeda istorijska On je najstariji izabrani predsednik, ali i prvi na putu da bude krivično osuđen
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
„Oprezna dobrodošlica Trampu, ali sami moramo“: AP o današnjem samitu evropskih lidera u Budimpešti
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Putin: Rusko priznanje granica Ukrajine moguće tek nakon što ona izabere neutralnost
Blic pre 1 satjoš 2 povezane