Povezane vesti
Ugrinić sjajan na Marakani: Voleo bih da igram za Zvezdu i Srbiju
Sportski žurnal 06.10.2023
„Otac mi je veliki zvezdaš, kao i ostali u porodici i brojni drugovi. Radovao sam se kad sam video da smo u istoj grupi“. Filip Ugrinić, strelac prvog gola za Jang bojs na utakmici sa Crvenom zvezdom, bio je uz Osmana Bukarija najbolji igrač na… »
SAD mi se ceo svet javlja! Ben Šelton jedva dolazi sebi posle meča sa Novakom Đokovićem
Večernje novosti 06.10.2023
Ben Šelton je u četvrtfinalu Ju-Es opena pobedio zemljaka Frensisa Tijafoa i proslavio je pobedu ''spuštanjem slušalice''. Nakon toga se u polufinalu sastao sa Đokovićem, koji ga je pobedio, a zatim je proslavio pobedu isto kao Šelton protiv… »
Evroligu oduševili navijači zvezde! Novi spektakl crveno-belih - 47.000 na fudbalu, 19.000 na košarci!
Mondo 06.10.2023
Fantastični snimci iz Beogradske arene, gde je Crvena zvezda pobedila Asvel, našli su mesto i na zvaničnim profilima Evrolige. Fantastični snimci iz Beogradske arene, gde je Crvena zvezda pobedila Asvel, našli su mesto i na zvaničnim profilima… »
(VIDEO) Šabaz Nejpir oduševljen navijačima Crvene zvezde: Igrao sam pred 100.000 ljudi, ali sam zapanjen atmosferom u…
Danas 06.10.2023
Košarkaš Crvene zvezde Šabaz Nejpir debitovao je u dresu Crvene zvezde na utakmici u kojoj je njegov tim pobedio Asvel (94:73) u 1. kolu Evrolige. – Svi su se pokazali. klub, navijači, ekipa, svi su dali svoje da pobedimo. Velika pobeda, za mene je… »
''Ovi navijači, neverovatni su!'' Gedraitis nakon Zvezdine prve ovosezonske pobede u Evroligi
Večernje novosti 05.10.2023
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Asvel na domaćem terenu u okviru prvog kola Evrolige sa 94:73, a jedan od najboljih pojedinaca u crveno-belom dresu Rokas Gedraitis oduševljen je debijem pred ''delijama''. M. Vukadinović - Ovi navijaču… »
Prvi put igram u Srbiji, au... Šabaz Nejpir otvorio dušu nakon meča Zvezda - Asvel
Večernje novosti 05.10.2023
Sjajno je Crvena zvezda odigrala duel protiv Asvela, a jedan od najboljih igrača na terenu bio je Šabaz Nejpir. M. Vukadinović Amerikanac je pokazao da će biti veliko pojačanje crveno-belih, a nije krio oduševljenje publikom. - Uzbuđen sam. Sjajno… »
Vesti dana »
Blic saznaje: Popodne obraćanje Vučića, Vučevića i Ane Brnabić! Razlog još nepoznat, izvor Blica tvrdi: Radi se o važnim odlukama
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Evropska unija nezadovoljna: Izbori u Belorusiji nelegitimni, nastavljamo sa restriktivnim merama
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Planinar sa povredom glave zaglavljen među stenama: Detalji drame u Sićevačkoj klisuri
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
"Da budemo narod koji se drži svojih vrednosti": Ministar Milićević u Kumanovu na akademiji povodom Savindana
Blic pre 2 satajoš 1 povezana