Povezane vesti

Bez vode deo Novog Sada

Bez vode deo Novog Sada

Dnevnik 06.10.2023
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti Šafarikova ulice (od Masarikove do Stefana Stefanovića). Do 14 sati vodu neće imati ni Futoški put, od Bulevara Evrope do Bulevara Slobodana Jovanovića. Postoji mogućnost da će u toku… »
Delovi Novog Sada i Veternika u subotu po šest sati bez vode

Delovi Novog Sada i Veternika u subotu po šest sati bez vode

Moj Novi Sad 06.10.2023
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 8 do 14 sati biti Ulica Zlatne grede u Novom Sadu i Paunova ulica broj 14 u Veterniku. Iz "Vodovoda" napominju da postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »
Još havarija – bez vode delovi Novog Sada

Još havarija – bez vode delovi Novog Sada

Moj Novi Sad 06.10.2023
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 18 sati biti deo Bulevara Evrope (od Kornelija Stankovića do Oblačića Rada), dok će do 17 sati bez vode biti Đorđa Krstića i okolne ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za… »
Isključenja vode za subotu 7. oktobra

Isključenja vode za subotu 7. oktobra

Dnevnik 06.10.2023
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će u subotu ostati: NOVI SAD: od 8 do 14 sati ulica Zlatne grede. U VETERNIKU: bez vode će od 8 do 14 sati biti ulica Paunova br. 14 Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude… »
Delovi Novog Sada bez vode zbog havarija

Delovi Novog Sada bez vode zbog havarija

Moj Novi Sad 06.10.2023
Zbog radova na sanaciji havarija, bez vode će danas do 14 sati biti deo Šafarikove ulice – od Masarikove do Stefana Stefanovića i Futoški put, od Bulevara Evrope do Bulevara Slobodana Jovanovića. Iz "Vodovoda" napominju da postoji mogućnost da će… »

Vesti dana »