Повезане вести

Професорка ошамарила ученицу на радионици? Мајка тврди да ћерка доживљава понижења и увреде и да је хтела да се испише из…

Професорка ошамарила ученицу на радионици? Мајка тврди да ћерка доживљава понижења и увреде и да је хтела да се испише из…

Курир 06.10.2023
Моју ћерку, која је друга година смера модни кројач у средњој школи "Др Ђорђе Натошевић" у Инђији, 20. септембра је разредна (име познато редакцији) из чиста мира ошамарила, стално је понижава и вређа, тврди за Курир мајка… »
"Осетила је убод у грудима и видела нож у рукама своје другарице": Језива исповест мајке из Новог Сада

"Осетила је убод у грудима и видела нож у рукама своје другарице": Језива исповест мајке из Новог Сада

Телеграф 06.10.2023
"Када је питала одакле јој нож, девојчица је рекла да је ту цео дан, те да га је понела у школу да некога заплаши и да се нашали" Полицији у Новом Саду пријављен је случај наводног вршњачког насиља у којем је једна девојчица… »
Мајка девојчице коју је другарица убола ножем за Дневник Рана зараста, али траума не јењава

Мајка девојчице коју је другарица убола ножем за Дневник Рана зараста, али траума не јењава

Дневник 06.10.2023
Откако се у понедељак око 20 часова десио инцидент у близини зграде Ректората, када је једна тринаестогодишња девојчица кухињским ножем убола своју другарицу, намеће се питање да ли је реч о епидемији вршњачког насиља у… »
„Ћерку ми је другарица убола ножем у груди, без икаквог разлога“: Још један случај вршњачког насиља у Новом Саду, мајка…

„Ћерку ми је другарица убола ножем у груди, без икаквог разлога“: Још један случај вршњачког насиља у Новом Саду, мајка…

Нова 06.10.2023
"Радила сам ноћну смену у Хитној помоћи када ме је ћерка позвала и рекла ми да ју је другарица из детињства убола ножем у груди без икаквог разлога. Сама је срећа што је нож омашио врат и рана није била дубока". Овим речима за… »
Инцидент у којем је девојчица убола другарицу из новог угла Само су се играле?

Инцидент у којем је девојчица убола другарицу из новог угла Само су се играле?

Дневник 06.10.2023
Полицији у Новом Саду пријављен је случај наводног вршњачког насиља у којем је једна девојчица (13) наводно убола кухињским ножем другу у груди. "Случај је пријављен од стране мајке девојчице која је нападнута. Реч је о… »
Ово је истина о наводном вршњачком насиљу у Новом Саду: Девојчице (13) се играле с ножем, једна посечена

Ово је истина о наводном вршњачком насиљу у Новом Саду: Девојчице (13) се играле с ножем, једна посечена

Телеграф 06.10.2023
Девојчица има посекотину милиметар, два, све је примећено када је дошла кући, мајица јој је била поцепана мало напред, као сецнута и испод је била та мала као посекотина. Полицији у Новом Саду пријављен је случај наводног… »
Девојчица (13) убола другарицу ножем у груди! Ужас у Новом Саду, мајка жртве престрављена: Сагнула се по телефон, па је из…

Девојчица (13) убола другарицу ножем у груди! Ужас у Новом Саду, мајка жртве престрављена: Сагнула се по телефон, па је из…

Блиц 06.10.2023
"Извадила је нож и убола моју ћерку у груди. Дете које је пре три недеље било код нас кући, дете код којег је моја ћерка спавала. Без икаквог разлога, повода. Када је моја ћерка питала одакле јој нож, рекла је да га је читавог… »

Вести дана »