Povezane vesti
Vesić: Neka se opozicija dogovori hoće li i kad izbore, mi smo spremni od 17. decembra
Radio sto plus 06.10.2023
“Treba opozicija da se dogovori kad će biti ti izbori, kao što vidite neki sad neće na izbore, a tražili su ih, neki hoće. Misle da je to švedski sto pa da mogu da biraju. Tako da, verovatno, oni treba da se dogovore, šta hoće i kako će, ja to… »
Vesić: Izbora će biti, opozicija da se dogovori kada
Radio 021 06.10.2023
Član Predsedništva Srpske napredne stranke Goran Vesić izjavio je da će vanrednih izbora biti, navodeći da je predsednik države Aleksandar Vučić rekao, ponudivši izbore, da je vlast spremna za njih. "Treba opozicija da se dogovori kad će biti ti… »
Vesić: Neka se opozicija dogovori hoće li i kad izbore, mi smo spremni
Novi magazin 06.10.2023
Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) izjavio je da će vanrednih izbora biti, navodeći da je predsednik države Aleksandar Vučić rekao, ponudivši izbore, da je vlast spremna za njih od 17. decembra ove godine. „Treba opozicija da se… »
Vesić: Neka se opozicija dogovori hoće li i kad izbore, mi smo spremni od 17. decembra
Beta 06.10.2023
Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) izjavio je da će vanrednih izbora biti, navodeći da je predsednik države Aleksandar Vučić rekao, ponudivši izbore, da je vlast spremna za njih od 17. decembra ove godine. "Treba opozicija da se… »
Danas 06.10.2023
Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) izjavio je da će vanrednih izbora biti, navodeći da je predsednik države Aleksandar Vučić rekao, ponudivši izbore, da je vlast spremna za njih od 17. decembra ove godine. „Treba opozicija da se… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 1 satjoš 7 povezanih
Ovo je pobednik "montesonga": On će predstavljati Crnu Goru na "Evroviziji", a svi bruje o pesmi
Blic pre 2 satajoš 3 povezane
Na mestu gde je ubijen tinejdžer (17) vladaju muk i tišina: Leskovčani nemi od šoka: "Bio je baš, baš dobar dečak" (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Predsednica Skupštine Novog Sada: Predat zahtev za razrešenje uhapšenog v.d. direktora JGSP
Danas pre 3 satajoš 2 povezane