Povezane vesti

Otac tvrdi da nije brinuo o detetu jer se drogirao

Otac tvrdi da nije brinuo o detetu jer se drogirao

Politika 06.10.2023
Uroš Pašajlić koji je optužen da je osmogodišnju ćerku držao samu u stanu u Mirijevu, bez hrane i vode, dok je on sa novom partnerkom živeo u Borči, juče je pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu prvi put javno izjavio da oseća krivicu zbog… »
"Ja sam se nje plašio, bavila se crnom magijom": Otac iz pakla sramno napao ženu koja je otkrila devojčicu u kadi

"Ja sam se nje plašio, bavila se crnom magijom": Otac iz pakla sramno napao ženu koja je otkrila devojčicu u kadi

Kurir 06.10.2023
Uroš Pašajlić, optužen da je svoje dete držao samo i zaključano u stanu, u odbrani pred Prvim sudom u Beogradu više je govorio o svojoj partnerki, nego o ćerki. Uroš Pašajlić, koji je optužen da je ćerku (8) držao samu u stanu u Mirijevu… »
Ovo su jezive izjave oca iz pakla o ćerki: Priznao da je pio i drogirao se, pa detetu nije nosio hranu i vodu

Ovo su jezive izjave oca iz pakla o ćerki: Priznao da je pio i drogirao se, pa detetu nije nosio hranu i vodu

Telegraf 06.10.2023
Pašajlić se odrekao roditeljskog prava. Uroš Pašajlić, kom se sudi zbog toga što je svoju osmogodišnju ćerku L. P. držap Zaključanu u stanu na Zvezdari, juče je izneo odbranu pred sudom. Veći deo vreena govorio je o partnerki Ivani L, koja ga… »
"Ubijala me je u mozak": Jeziva odbrana oca iz pakla koji je i partnerku držao zatočenu: Jedna bela cedulja bila okidač za…

"Ubijala me je u mozak": Jeziva odbrana oca iz pakla koji je i partnerku držao zatočenu: Jedna bela cedulja bila okidač za…

Blic 06.10.2023
Uroš Pašajlić, koji je optužen da je u jednom stanu mučio svoju partnerku Ivanu L, dok je u drugom stanu njegovo dete (9) bilo zaključano izgladnelo i dehidrirano, izneo je detaljnu odbranu u Prvom osnovnom sudu u Beogradu. On je ispričao kako ga… »

Vesti dana »