Повезане вести

Отац тврди да није бринуо о детету јер се дрогирао

Отац тврди да није бринуо о детету јер се дрогирао

Политика 06.10.2023
Урош Пашајлић који је оптужен да је осмогодишњу ћерку држао саму у стану у Миријеву, без хране и воде, док је он са новом партнерком живео у Борчи, јуче је пред Првим основним судом у Београду први пут јавно изјавио да осећа… »
"Ја сам се ње плашио, бавила се црном магијом": Отац из пакла срамно напао жену која је открила девојчицу у кади

"Ја сам се ње плашио, бавила се црном магијом": Отац из пакла срамно напао жену која је открила девојчицу у кади

Курир 06.10.2023
Урош Пашајлић, оптужен да је своје дете држао само и закључано у стану, у одбрани пред Првим судом у Београду више је говорио о својој партнерки, него о ћерки. Урош Пашајлић, који је оптужен да је ћерку (8) држао саму у стану у… »
Ово су језиве изјаве оца из пакла о ћерки: Признао да је пио и дрогирао се, па детету није носио храну и воду

Ово су језиве изјаве оца из пакла о ћерки: Признао да је пио и дрогирао се, па детету није носио храну и воду

Телеграф 06.10.2023
Пашајлић се одрекао родитељског права. Урош Пашајлић, ком се суди због тога што је своју осмогодишњу ћерку Л. П. држап Закључану у стану на Звездари, јуче је изнео одбрану пред судом. Већи део вреена говорио је о партнерки… »

Вести дана »