Povezane vesti
U staklenoj bočici soka od jabuke bio odmašćivač: Dečak (9) iz Hrvatske spržio jednjak
Telegraf 06.10.2023
Kada je krenuo da ga pije, počeo je da se gadi i nakon malo vremena je i povratio. Devetogodišnji dečak iz Krapine, u Hrvatskoj, doživeo je krajnje neprijatno iskustvo kada je sa roditeljima u restoranu dobio da popije odmašćivač umesto soka od… »
Dečak (9) u kafiću pio sok od jabuke i dobio užasne rane u ustima: Roditelji ga odveli kod lekara, otkrivena zastrušujuća…
Dnevnik 06.10.2023
Devetogodišnji dečak, završio je u bolnici nakon što je u ugostiteljskom objektu poznatog krapinskog preduzetnika naručio sok od jabuke i popio manju količinu. Da li je u bočici umesto soka bila opasna supstanca i ako jeste, kako je tu završila… »
Dečak u kafiću naručio sok, popio gutljaj, pa pet dana bio na infuziji: "Jezik mu je bio pun mehurića"
Blic 05.10.2023
Devetogodišnji dečak završio je u bolnici nakon što je u ugostiteljskom objektu poznatog krapinskog preduzetnika naručio sok od jabuke i malo popio. Policija i tužilaštvo istražuju da li je u bočici umesto soka bila opasna hemikalija i ako je… »
Vesti dana »
Đurić o medijskoj kampanji u Hrvatskoj: Podigao sam glas, zloupotreba tragedije ne doprinosi dobrim odnosima
RTS pre 31 minutajoš 43 povezane
Zašto se predsednički izbori u Americi održavaju baš utorkom?
Telegraf pre 42 minutajoš 40 povezanih
"Teraju me da nekom dam 10, a ni za 6 ne: Zna!" Prijatelj Vaska koji je stradao u Novom Sadu otkrio zašto je naučnik napustio Severnu Makedoniju: "Dao sam otkaz, bolje da životarim"
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih