Povezane vesti
Četvorica igrača PSŽ-a suspendovana zbog homofobije
Sportski žurnal 06.10.2023
Kolo Muani, Osman Dembele, Ahraf Hakimi i Lajvin Kurzava kažnjeni su jer su 24. septembra, nakon utakmice sa Olimpikom iz Marseja zajedno sa navijačima svog kluba pevali uvredljive pesme upućene predsedniku Olimpika. Četvorica fudbalera Pari Sen Žermena… »
Četvorica igrača PSŽ suspendovana zbog homofobije
Sport klub 06.10.2023
Četvorica prvotimaca Pari Sen Žermena suspendovana su na po jednu utakmicu zbog homofobnih povika, objavila je u petak Liga 1. Kolo Muani, Osman Dembele, Ahraf Hakimi i Lajvin Kurzava kažnjeni su jer su 24. septembra, nakon pobede protiv Olimpika iz… »
Vesti dana »

"Hranili ste krokodila koji će da vas pojede": Poslanici završili zasedanje, nastavak u sredu: "Mi glas iz naroda" greškom glasali za rezoluciju o genocidu u Srebrenici (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 64 povezane

Srbija više nema šta da razgovara sa SAD o sankcijama NIS-u, rekao Vučić
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 26 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 13 minutajoš 53 povezane

U Medveđi bez struje oko 20 odsto korisnika: "Radimo na otklanjanju posledica nevremena
Euronews pre 8 satijoš 13 povezanih

"Ceo svet podržava plan za mir u Gazi": Donald Tramp o pregovorima Izraela i Hamasa
Mondo pre 38 minutajoš 38 povezanih