Повезане вести
"Посланик Црне Горе држи прекрштене руке у облику обележја велике Албаније?" Савић о политици у ЦГ: Ово је једино решење!
Курир 06.10.2023
Формирање 44. Владе Црне Горе изгледа даље него пре почетка преговора. Мандатар Милојко Спајић тврдио је да има већину, која је ипак од почетка била несигурна, а након поигравања са подршаком од посланика који је био на… »
"Раздвајају спајића и јавно истичу везе са овим државама" Савић о политици у ЦГ: Два посланика су већ искључена! (видео)
Курир 06.10.2023
Формирање 44. Владе Црне Горе изгледа даље него пре почетка преговора. Мандатар Милојко Спајић тврдио је да има већину, која је ипак од почетка била несигурна, а након поигравања са подршаком од посланика који је био на… »
Преговори о формирању црногорске владе запали у ћорсокак
Политика 06.10.2023
ПОДГОРИЦА - Готово четири месеца од избора у Црној Гори, лидер Покрета Европа сад (ПЕС) и мандатар Милојко Спајић има тек нешто више од месец дана до истека рока за формирање нове Владе, а преговори су опет запали у ћорсокак… »
Пејовић: Нећу вратити мандат, није ми Спајић дао мандат већ грађани
Политика 06.10.2023
ПОДГОРИЦА - Посланица Јевросима Пејовић, која је на парламентарним изборима 11. јуна била на листи Покрета Европа сад (ПЕС), а пре два дана је искључена из те партије, изјавила је да неће вратити мандат и да ће у парламенту… »
Пејовић: Нећу вратити мандат ПЕС-у - мандат ми дали грађани а не Спајић
РТВ 06.10.2023
ПОДГОРИЦА - Јевросима Пејовић, која је на парламентарним изборима 11. јуна била на листи Покрета Европа сад (ПЕС), а пре два дана је искључена из те партије, изјавила је да неће вратити мандат и да ће у парламенту наступати као… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 2 сатајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро