Povezane vesti
Mirović: Počela isporuka građevinskog materijala lokalnim samoupravama u Vojvodini
RTV 06.10.2023
NOVI SAD - Isporukom pet šlepera crepa građanima koji su štetu pretrpeli u Šidu i pet šlepera itong bloka građanima čije su kuće oštećene u Novom Sadu, danas je počela realizacija odluke Pokrajinske vlade o pomoći lokalnim samoupravama koje su pretrpele… »
Novi Sad dobio građevinski materijal od Pokrajinske vlade za sanaciju štete od nevremena
Moj Novi Sad 06.10.2023
Isporukom pet šlepera crepa Opštini Šid i pet šlepera itong bloka Gradu Novom Sadu, počela je realizacija pomoći Pokrajinske vlade lokalnim samoupravama koje su pretrpele najveću štetu u julskom nevremenu. Kako je saopšteno iz vojvođanske vlade, sav… »
Mirović: Počela isporuka građevinskog materijala građanima čije su kuće oštećene u nevremenu
Blic 06.10.2023
Isporukom pet šlepera crepa građanima koji su štetu pretrpeli u Šidu i pet šlepera itong bloka građanima čije su kuće oštećene u Novom Sadu, danas je počela realizacija odluke Pokrajinske vlade o pomoći lokalnim samoupravama koje su pretrpele najveću… »
Mirović: Počela isporuka građevinskog materijala građanima čije su kuće oštećene u nevremenu
Kurir 06.10.2023
Isporukom pet šlepera crepa Opštini Šid i pet šlepera itong bloka Gradu Novom Sadu, danas je počela realizacija odluke Pokrajinske vlade o pomoći lokalnim samoupravama koje su pretrpele najveću štetu u julskom nevremenu. Sav potreban građevinski… »
Počela isporuka građevinskog materijala lokalnim samoupravama: Pomoć nakon julskog nevremena
Telegraf 06.10.2023
Reč je o ukupno 2.575 tona različitog građevinskog materijala. Isporukom pet šlepera crepa Opštini Šid i pet šlepera itong bloka Gradu Novom Sadu, danas je počela realizacija odluke Pokrajinske vlade o pomoći lokalnim samoupravama koje su pretrpele… »
Vesti dana »
I đaci niške Gimnazije „9 maj“ bojkotuju nastavu u znak podrške Dijani Hrki
Južne vesti pre 3 satajoš 32 povezane
Radnici "Gradske čistoće" u Beogradu uklanjaju crvenu liniju koju su studenti iscrtali oko Generalštaba
Radio 021 pre 2 satajoš 43 povezane
Vašington: Ponosan sam na Pokuševskog, znao sam da on to može
Sport klub pre 39 minutajoš 107 povezanih
Prve slike sa mesta pada turskog aviona Oglasilo se ministarstvo, ovo su najnoviji detalji (video/foto)
Kurir pre 3 satajoš 37 povezanih