Повезане вести

"Шта би било тек да сам га развела?" Певачица чека дете са 30 година старијим композиром, а због брака са њим сви је пљували…

"Шта би било тек да сам га развела?" Певачица чека дете са 30 година старијим композиром, а због брака са њим сви је пљували…

Курир 06.10.2023
Певачица Зорана Симеуновић потврдила је да је у другом стању са 30 година старијим композитором Стевом Симеуновићем. Они уживају у складном браку, а о њиховом односу неретко се полемише због разлике у годинама. Недавно је… »
Певачица трудна са 30 година старијим композитором! Потврдила срећне вести: "Хвала Господу Богу!" Ово су детаљи

Певачица трудна са 30 година старијим композитором! Потврдила срећне вести: "Хвала Господу Богу!" Ово су детаљи

Курир 06.10.2023
Певачица Зорана Симеуновић потврдила је да је у другом стању након пет година брака са композитором Стевом Симеуновићем. Њихов брак од самог почетка привлачио је много пажне због велике разлике у годинама. Наиме, Стева је чак… »
Певачица потврдила да је трудна с 30 година старијим композитором: Све стиже - "Још сам и у Јерусалим отишла!"

Певачица потврдила да је трудна с 30 година старијим композитором: Све стиже - "Још сам и у Јерусалим отишла!"

Мондо 06.10.2023
Певачица Зорана Симеуновић потврдила је да је у другом стању након пет година брака са композитором Стевом Симеуновићем. Певачица Зорана Симеуновић потврдила је да је у другом стању након пет година брака са композитором Стевом… »

Вести дана »