Povezane vesti
"Otvorio mi je vrata go i krvav, a ona je pala u hodnik": Ispovest heroja koji je spasao Kineskinju u hotelu
Telegraf 06.10.2023
"Poenta ove priče nije da sam ja heroj, nego da ne zatvaramo oči kada vidimo tako nešto, nego da pomognemo i da se nađemo jedni drugima" Nenad Černoš, predsednik humanitarne organizacije "Srce za komšiju", spasao je juče državljanku Kine L.Y. koju je… »
"Iz mase se se čulo: Baciće je! Ubiće je!' i u tom trenutku se začuo pucanj!": Nenad, heroj Beograda, detaljno za Blic o…
Blic 06.10.2023
Nenad Černoš, radnik u kurirskoj službi i šef organizacije "Srcem za komšiju", spasio je juče državljanku Kine od nasilnika koji je hteo da je baci da terase hotela u centru Beograda, u Lominoj ulici Njegov sasvim običan dan i regularna pauza u toku… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Velika kolona studenata i građana stigla na Novo groblje: Rektor Đokić položio venac VIDEO
Nova pre 23 minutajoš 13 povezanih
BLOG UŽIVO: Potraga za američkim pilotom u Iranu, Izrael tvrdi da je pogodio PVO objekte i skladišta u Teheranu; UN odlaže glasanje o Ormuzu
Insajder pre 59 minutajoš 47 povezanih
Odron zatvorio magistralni put Bijeljina-Tuzla, proglašena opasnost od poplava
RTV pre 1 satjoš 25 povezanih
Penjaroja zna kako da pobedi u Podgorici: Istakao je šta je bitno da se uradi posle meča protiv Zvezde
Nova pre 33 minutajoš 32 povezane
Danas sa posebnom pažnjom uzmite jednu grančicu! Slavimo Lazarevu subotu, etnološkinja otkrila sve običaje
Telegraf pre 43 minutajoš 25 povezanih