Повезане вести

Панков: Легија, Варшава и ја делимо исте вредности

Панков: Легија, Варшава и ја делимо исте вредности

Спортски журнал 07.10.2023
Све до јуче имао сам једну кућу, ону у Србији, али од сад сматрам Варшаву и Пољску мојим другим домом. Српски фудбалер Радован Панков захвалио се, после пуштања из притвора, свом клубу, Легији из Варшаве и премијеру Пољске… »
Званично саопштење Радована Панкова: ''Сада сам још срећнији што сам изабрао овај клуб''

Званично саопштење Радована Панкова: ''Сада сам још срећнији што сам изабрао овај клуб''

Спортске.нет 07.10.2023
Вест која је претходних дана шокирала фудбалску Европу били су инциденти после утакмице између АЗ Алкмара и Легије, када се обезбеђење холандског клуба сукобило са руководством и фудбалерима гостујућег клуба. Најдебљи крај су… »
Немате доказе: Медији у Пољској бране Радована Панкова

Немате доказе: Медији у Пољској бране Радована Панкова

Вечерње новости 07.10.2023
СВАШТА смо видели на старту ове фудбалске сезоне широм Европе. Од грозних сцена убиства навијача АЕК у Атини, па све до напда на играче Пољске Легије пре три ноћи после меча Лиге конференције у Алкмару. Фото: ЕПА Холандска… »
Ексклузивно Огласио се фудбалер Легије Радован Панков, ево шта је рекао након изласка из холандског притвора

Ексклузивно Огласио се фудбалер Легије Радован Панков, ево шта је рекао након изласка из холандског притвора

Дневник 07.10.2023
Никако по добром неће памтити рођени Новосађанин Радован Панков (28) гостовање Легије из Варшаве, клуба за који данас наступа, гостовање на Афас арени у холандском граду Алкмару. По завршетку сусрета 2. кола Е групе Лиге… »
Хитно се огласио Радован Панков: Пуштен из притвора, због њега реаговао и премијер државе!

Хитно се огласио Радован Панков: Пуштен из притвора, због њега реаговао и премијер државе!

Мондо 07.10.2023
Српски дефанзивац се огласио званичним саопштењем након што је коначно стигао у Варшаву. Пуштен је из холандског притвора, а открио је да је чак и премијер морао да реагује због целог случаја. Српски дефанзивац се огласио… »
Панков се огласио након тортуре у Холандији: Бивши фудбалер Звезде поручио ово...

Панков се огласио након тортуре у Холандији: Бивши фудбалер Звезде поручио ово...

Вечерње новости 07.10.2023
НАКОН што је провео ноћ у затвору, некадашњи фудбалер Црвене звезде, сада пољске Легије, Радован Панков, вратио се у Варшаву! Фото: ЕПА И одмах се обратио отвореним писмом, пошто је иза решетака био због наводног сукоба са… »
Огласио се Панков након ноћи проведене у притвору, због њега реаговао и премијер Пољске: „Никада нећемо заборавити…“

Огласио се Панков након ноћи проведене у притвору, због њега реаговао и премијер Пољске: „Никада нећемо заборавити…“

Нова 07.10.2023
Сада је све јасно. Српски фудбалер Радован Панков морао је да проведе ноћ у притвору због инцидента након меча АЗ Алкмара и Легије (1:0) после другог кола Лиге конференција. Уследио је прави хаос, а Панков и његов саиграч Жосуе… »
Огласио се Панков: Сада је Варшава мој други дом

Огласио се Панков: Сада је Варшава мој други дом

Спорт клуб 07.10.2023
Српски фудбалер Радован Панков морао је да проведе ноћ у притвору због инцидента након меча АЗ Алкмара и Легије (1:0) после другог кола Лиге конференција. Након свега се огласио саопштењем. Након меча АЗ Алкмара и Легије… »
Слаби докази против Панкова, УЕФА анализира случај

Слаби докази против Панкова, УЕФА анализира случај

Спорт клуб 07.10.2023
Пољска и у суботу бруји о случају хапшења двојице играча Легије у Алкмару. Након меча АЗ Алкмара и Легије приведени су Радован Панков и Жозуе. Играчи су дан касније пуштени и изведени на саслушање након чега су се вратили у… »
За Холанђане насилник, за Пољаке жртва: Ко је Радован Панков, бивши играч Звезде који је ухапшен после меча Легије са АЗ…

За Холанђане насилник, за Пољаке жртва: Ко је Радован Панков, бивши играч Звезде који је ухапшен после меча Легије са АЗ…

Данас 06.10.2023
Фудбалер варшавске Легије Радован Панков приведен је у четвртак увече у полицијску станицу после утакмице Лиге конференције у холандском граду Алкмару под оптужбом да је напао радника обезбеђења на стадиону. Уз Панкова је у… »
Фудбал и насиље: Панков и други фудбалер пољске Легије пуштени из притвора, истрага у току

Фудбал и насиље: Панков и други фудбалер пољске Легије пуштени из притвора, истрага у току

Данас 06.10.2023
Двојица фудбалера Легије из Варшаве ухапшена после пораза у европској Лиги конференције на гостовању холандском АЗ Алкмару у четвртак увече пуштена су из притвора, саопштио је пољски клуб. Пољски премијер Матеуш Моравјецки… »

Вести дана »