Povezane vesti

Milutinov nezamenjiv kod Barcokasa: "Noge su mi bile odsečene"

Milutinov nezamenjiv kod Barcokasa: "Noge su mi bile odsečene"

Sportske.net 07.10.2023
Srpski centar i košarkaš Olimpijakosa Nikola Milutinov kazao je nakon sinoćne pobede nad Panatinaikosom u "OAKA areni" (78:88) da je susret bio izuzetno naporan. I, zaista, osim emotivnog pražnjenja, meč je fizički bio iscrpan za pojedince. Tomas… »
Alek Peters MVP prvog kola Evrolige

Alek Peters MVP prvog kola Evrolige

Sport klub 07.10.2023
Sjajno prvo kolo Evrologe je za nama, a titulu MVP igrača kola poneo je Alek Peters iz Olimpijakosa. Evroligu gledajte samo na kanalima Sport Kluba Peters je predvodio Olimpijakos do pobede u derbiju kola protiv Panatinaikosa, nakon produžetka (88:78)… »
Milutinov: Nisam osećao noge, ali…

Milutinov: Nisam osećao noge, ali…

Sport klub 07.10.2023
Srpski centar Nikola Milutinov odigrao je posle tri godine pauze prvu utakmicu u Evroligi. Vratio se Milutinov u Olimpijakos ovog leta, a u derbiju protiv Panatinaikosa u prvom kolu Evrolige imao je 15 poena i sedam skokova. On je za "Novu Sport" nakon… »
''Noge su mi bile odsečene'' Nikola Milutinov nakon trijumfa Olimpijakosa na gostovanju Panatinaikosu

''Noge su mi bile odsečene'' Nikola Milutinov nakon trijumfa Olimpijakosa na gostovanju Panatinaikosu

Večernje novosti 07.10.2023
Košarkaši Olimpijakosa slavili su na gostovanju Panatinaikosu i prvom kolu Evrolige (88:78) a Nikola Milutinov bio je jedan od najboljih pojedinaca u crveno-belom taboru. FOTO: EPA Srpski centar sakupio je 35 minuta, uz odlične statističke brojke… »
Kakva drama u grčkom derbiju: Olimpijakos i Nikola Milutinov utišali "oaka Arenu"

Kakva drama u grčkom derbiju: Olimpijakos i Nikola Milutinov utišali "oaka Arenu"

Večernje novosti 06.10.2023
DOŠAO je Kostas Slukas u Panatinaikos, ali ni on nije pomogao "zelenim" da trijumfuju protiv velikog rivala Olimpijakosa u 1. kolu Evrolige, iako ga odlično poznaje. FOTO: Profimedia Tim iz Pireja zna kako sa Atinjanima, bez obzira na to što je… »
Olimpijakos pobedio u atinskom derbiju, Milutinov dominirao pod koševima

Olimpijakos pobedio u atinskom derbiju, Milutinov dominirao pod koševima

Danas 06.10.2023
Košarkaši Olimpijakosa pobedili su kao gosti Panatinaikos posle produžetka sa 88:78 u derbi utakmici 1. kola Evrolige. Rezultat duela grčkih velikana posle 40 minuta bio je 74:74, da bi u prva dva minuta produžetka ekipa iz Pireja napravila seriju… »

Vesti dana »