Повезане вести

Милутинов незамењив код Барцокаса: "Ноге су ми биле одсечене"

Милутинов незамењив код Барцокаса: "Ноге су ми биле одсечене"

Спортске.нет 07.10.2023
Српски центар и кошаркаш Олимпијакоса Никола Милутинов казао је након синоћне победе над Панатинаикосом у "ОАКА арени" (78:88) да је сусрет био изузетно напоран. И, заиста, осим емотивног пражњења, меч је физички био исцрпан за… »
Алек Петерс МВП првог кола Евролиге

Алек Петерс МВП првог кола Евролиге

Спорт клуб 07.10.2023
Сјајно прво коло Еврологе је за нама, а титулу МВП играча кола понео је Алек Петерс из Олимпијакоса. Евролигу гледајте само на каналима Спорт Клуба Петерс је предводио Олимпијакос до победе у дербију кола против Панатинаикоса… »
Милутинов: Нисам осећао ноге, али…

Милутинов: Нисам осећао ноге, али…

Спорт клуб 07.10.2023
Српски центар Никола Милутинов одиграо је после три године паузе прву утакмицу у Евролиги. Вратио се Милутинов у Олимпијакос овог лета, а у дербију против Панатинаикоса у првом колу Евролиге имао је 15 поена и седам скокова. Он… »
''Ноге су ми биле одсечене'' Никола Милутинов након тријумфа Олимпијакоса на гостовању Панатинаикосу

''Ноге су ми биле одсечене'' Никола Милутинов након тријумфа Олимпијакоса на гостовању Панатинаикосу

Вечерње новости 07.10.2023
Кошаркаши Олимпијакоса славили су на гостовању Панатинаикосу и првом колу Евролиге (88:78) а Никола Милутинов био је један од најбољих појединаца у црвено-белом табору. ФОТО: ЕПА Српски центар сакупио је 35 минута, уз одличне… »
Каква драма у грчком дербију: Олимпијакос и Никола Милутинов утишали "оака Арену"

Каква драма у грчком дербију: Олимпијакос и Никола Милутинов утишали "оака Арену"

Вечерње новости 06.10.2023
ДОШАО је Костас Слукас у Панатинаикос, али ни он није помогао "зеленим" да тријумфују против великог ривала Олимпијакоса у 1. колу Евролиге, иако га одлично познаје. ФОТО: Профимедиа Тим из Пиреја зна како са Атињанима, без… »
Олимпијакос победио у атинском дербију, Милутинов доминирао под кошевима

Олимпијакос победио у атинском дербију, Милутинов доминирао под кошевима

Данас 06.10.2023
Кошаркаши Олимпијакоса победили су као гости Панатинаикос после продужетка са 88:78 у дерби утакмици 1. кола Евролиге. Резултат дуела грчких великана после 40 минута био је 74:74, да би у прва два минута продужетка екипа из… »

Вести дана »