Povezane vesti
„Imam nekretnine, imam restorane, a pare mi je ostavio i pokojni otac“: Vuk Mob o napuštanju muzike
Nova 07.10.2023
Reper ne želi još dugo da radi. Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, progovorio je o finansijama, te najavio povlačenje iz muzike. „Pa, imam para k’o g**ana, ne moram ničim da se bavim! Ostavio mi je otac pokojni, radim, imam nekretnine, imam… »
"Para imam kao: G*****" Vuk Mob šokirao izjavom, svi se čude od čega živi, jer više nije aktivan u muzici: "Ne moram ni sa…
Blic 07.10.2023
Pevač Vuk Mob nije više aktivan na muzičkoj sceni, a sada otkriva da ne mora ni da radi, jer mu je sve ostavio pokojni otac. - Pa, imam para k'o g****a, ne moram ni sa čim da se bavim! Ostavio mi je otac pokojni, radim, imam nekretnine, imam… »
"Ostavio mi tata": Vuk Mob o napuštanju muzike i novcu - "Ulagao sam pametno nisam se drogirao kao što svi misle!" video
Mondo 07.10.2023
Vuk Mob smatra da je dao narodu sve od sebe kada je muzika u pitanju, ali ima ponudu za voditeljski posao. Vuk Mob smatra da je dao narodu sve od sebe kada je muzika u pitanju, ali ima ponudu za voditeljski posao. Vuk Mob (33) se pojavio na koncertu… »
"Imam para: Kol'ko hoćeš, ostavio mi je pokojni otac" Vuk Mob o napuštanju muzike: "Ne moram da radim"
Blic 06.10.2023
Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, progovorio je o finansijama, te najavio povlačenje iz muzike. Reper ne želi još dugo da radi. - Pa, imam para k'o g**ana, ne moram ničim da se bavim! Ostavio mi je otac pokojni, radim, imam nekretnine, imam… »
Vesti dana »
Kurir saznaje: I Nebojša Šurlan vozilom Hitne iz pritvora prebačen na Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici
Kurir pre 3 minutajoš 65 povezanih
Tramp obećava da će odmah uvesti tarife za robu iz Meksika, Kanade i Kine
Glas Amerike pre 5 satijoš 33 povezane
U Srbiji uhapšeno osmoro članova Balkanskog kartela, krijumčarili kokain iz Južne Amerike u Evropu
Novi magazin pre 1 satjoš 28 povezanih
Ubijena beba trebalo da ide na DNK test: Poznanici majke osumnjičene za ubistvo deteta otkrili nove detalje: "Ima još jedno dete i za njega su radili utvrđivanje očinstva"
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih
Nismo mi svesni šta je učešće u ligi šampiona, privilegija je što zvezda igra ovo takmičenje: Milojević ponovo istakao ponos što igra elitu! (video)
Hot sport pre 45 minutajoš 24 povezane