Povezane vesti

Jokić sa Amerikancima o Željku Obradoviću, Alimpijeviću, Kokoškovu...

Jokić sa Amerikancima o Željku Obradoviću, Alimpijeviću, Kokoškovu...

Sportske.net 07.10.2023
Nikola Jokić se nedavno vratio u Ameriku, gde će sa Denver Nagetsima braniti titulu prvaka NBA lige. Nova sezona počinje krajem meseca, do tada ćemo moći da gledamo predsezonske mečeve, a pre svega toga, Nikola Jokić je razgovarao sa američkim… »
Jokić: Gledao sam seminare Željka Obradovića i Dušana Alimpijevića

Politika 07.10.2023
DENVER – Srpski košarkaš Nikola Jokić potvrdio je američkim novinarima da ne gleda mnogo seminara, ali da je pratio seminar trenera Partizana Željka Obradovića. Nedavno je Obradović ispričao da je dvostruki MVP najjače lige na svetu gledao… »

Sportski žurnal 07.10.2023
Ako želiš da budeš dobar, moraš da budeš košarkaški fanatik. Srpski košarkaš Nikola Jokić potvrdio je američkim novinarima da ne gleda mnogo seminara, ali da je pratio seminar trenera Partizana Željka Obradovića. Nedavno je Obradović… »
Jokić poručio amerima: To je glupo! Ne znam zašto to rade (video)

Jokić poručio amerima: To je glupo! Ne znam zašto to rade (video)

Večernje novosti 07.10.2023
Srpski košarkaš Nikola Jokić potvrdio je američkim novinarima da ne gleda mnogo seminara, ali da je pratio seminar trenera Partizana Željka Obradovića. FOTO: FIBA.Basketball Nikola Jokić se vratio u Denver, gde će ove sezone sa Nagetsima braniti… »
Jokić učio od Obradovića

Jokić učio od Obradovića

Vesti online 07.10.2023
Srpski košarkaš Nikola Jokić potvrdio je američkim novinarima da ne gleda mnogo seminara, ali da je pratio seminar trenera Partizana Željka Obradovića. Nedavno je Obradović ispričao da je dvostruki MVP najjače lige na svetu gledao njegov seminar… »
Jokić: ''Gledao sam seminare Željka Obradovića i Dušana Alimpijevića''

Jokić: ''Gledao sam seminare Željka Obradovića i Dušana Alimpijevića''

Večernje novosti 07.10.2023
Srpski košarkaš Nikola Jokić potvrdio je američkim novinarima da ne gleda mnogo seminara, ali da je pratio seminar trenera Partizana Željka Obradovića. FOTO: Printskrin/Jutjub/House of Higlights Nedavno je Obradović ispričao da je dvostruki MVP… »
„Gledao sam seminare Obradovića, Alimpijevića, Kokoškova“

„Gledao sam seminare Obradovića, Alimpijevića, Kokoškova“

Sport klub 07.10.2023
Srpski centar Nikola Jokić govorio je o tome kako je provodio leto, a deo odmora proveo je prateći seminare srpskih trenera. Nakon što je vodio Denver do šampionskog prstena, Jokić je odlučio da tokom leta odmara od košarke. Ipak, pratio je… »
Jokić sluša Željka, ali i još dvojicu srpskih trenera! Nikola progovorio: Morate da budete fanatik!

Jokić sluša Željka, ali i još dvojicu srpskih trenera! Nikola progovorio: Morate da budete fanatik!

Mondo 07.10.2023
Nikola Jokić priznao je da je gledao trenerske seminare Željka Obradovića, Dušana Alimpijevića i Igora Kokoškova. Nikola Jokić priznao je da je gledao trenerske seminare Željka Obradovića, Dušana Alimpijevića i Igora Kokoškova. Nikola Jokić… »

Vesti dana »