Povezane vesti
Skočio sa sedišta sa nožem u ruci, krenuo na vozača: Strašan napad u autobusu iz Banjaluke, sve gledala deca
Kurir 07.10.2023
Prava drama odvijala se sinoć u autobusu na relaciji Banjaluka-Prijedor, kada je jedan od putnika potegao nož na vozača. Jedan od putnika ispričao je šta se dešavalo u autobusu i ističe da je prava sreća da niko nije ozbiljnije povređen. Dodaje da je u… »
Deca i putnici u strahu: Pogledajte snimak nakon napada na vozača autobusa na liniji Banjaluka - Prijedor (video)
Blic 07.10.2023
Kakva drama se dešavala sinoć u autobusu koji je putovao iz Banjaluke prema Prijedoru, kada je jedan od putnika napao vozača pokazuje i snimak koji je u posedu Srpskainfo. Snimak je nastao po mraku zbog čega je i loš kvalitet snimka, al se čuju komentari… »
Skočio sa sedišta i potegao nož na vozača: Detalji stravičnog napada u autobusu iz Banjaluke u kom je bilo i dece
Večernje novosti 07.10.2023
PRAVA drama odvijala se sinoć u autobusu na relaciji Banjaluka-Prijedor, kada je jedan od putnika potegao nož na vozača. Foto: M. Anđela/Profimedia/Ilustracija Jedan od putnika ispričao je za Srpskainfo šta se dešavalo u autobusu i ističe da je prava… »
Srpskainfo saznaje: Putnik potegao nož na vozača, u autobusu iz Banjaluke bilo i dece
Blic 07.10.2023
Prava drama odvijala se sinoć u autobusu na relaciji Banjaluka-Prijedor, kada je jedan od putnika potegao nož na vozača, potvrđeno je za Srpskainfo. Jedan od putnika ispričao je za Srpskainfo šta se dešavalo u autobusu i ističe da je prava sreća da niko… »
Vesti dana »
Jokić "zapalio" konferenciju: Vikao sam na TV, "Onaj odozgo" me čuva, iz bizarnog razloga sam ubrzao oporavak
Telegraf pre 37 minutajoš 15 povezanih
Demonstracije širom SAD protiv ICE, uz slogan ‘nema rada, nema škole, nema kupovine’
Radio sto plus pre 1 satjoš 11 povezanih
Šteta! Aleksandra Krunić ostala bez titule Australijan Opena, Srpkinja ponovo stala u finalu Grend slema!
Telegraf pre 3 satajoš 9 povezanih
Jeste li spremni? Poznato kad se Novak bori za 25. grend slem
Sport klub pre 8 minutajoš 8 povezanih