Povezane vesti
Majka sa ćerkom iz Kine došla na Mirijevo i traži stan: Njen oglas oduševio Beograđane, ali ima i uslove! (foto)
Kurir 07.10.2023
U beogradskom naselju Mirijevo pojavio se oglas jedne Kineskinje koja sa ćerkom traži stan, a zbog onoga što je napisala na komadu papira mnogi Beograđani su bili oduševljeni. - Zdravo, ja sam Eileen, majka iz Kine. Došla sam u Beograd sa ćerkom, slatkom… »
Majka iz Kine došla sa ćerkicom u Mirijevo i zaljubila se! Njen oglas za stan oduševio Beograđane, a ima i uslove
Blic 07.10.2023
Kineskinja je sa svojom ćerkom odlučila da potraži stan na Mirijevu, jer, kako je navela, to naselje u Beogradu je potpuno očaralo. Fotografija se pojavila na Instagram stranici serbialive_beograd uz opis "Nešto jako lepo uslikano u Mirijevu". - Zdravo… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 55 povezanih
Fiskalni savet: Rebalansom budžeta za 2026. neopravdano deficit povećan na 3,5 odsto BDP-a
Serbian News Media pre 3 satajoš 32 povezane
U Srbiji od groznice Zapadnog Nila obolelo 11 ljudi, pet više nego prethodne sedmice
Beta pre 43 minutajoš 25 povezanih
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije sa rebalansom budžeta na dnevnom redu
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 55 povezanih
Indi ponovo udarila na Editu?! Podelila oštru objavu, pa usijala mreže: "Nemoguće je popraviti odnos..."
Telegraf pre 27 minutajoš 22 povezane