Povezane vesti
(Video) U ovoj zgradi je odrasla Dara Bubamara,: tu je živela sa majkom, ocem i bratom, a kažu da je volela više da se druži…
Blic 07.10.2023
Lepe hrabre i smele žene kažu da dolaze iz Novog Sada, odakle je upravo folk pevačica Radojka Adžić, poznatija kao Dara Bubamara, a ekipa emisije "Metar moga sela" koja se emituje subotom u 16 sati samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115 obišla je kraj… »
Komšinica raskrinkala daru bubamaru: S njenim bratom sam dogovorila zamenu stana, a ona ga je prodala, mnogo je pogrešila s…
Kurir 07.10.2023
Stan u kom je Dara Bubamara odrasla u Novom Sadu prodat je pre nekoliko godina, a vrata svog doma otvorila je njena nekadašnja prva komšinica Jovanka. - Kada sam se doselila ona je imala samo tri meseca. Znam je i kao bebu i kad je plakala i kad je… »
(Video) "one Slike i ono sve joj nije trebalo": Komšije prate karijeru Dare Bubamare i sa jednim se otvoreno ne slažu
Blic 07.10.2023
Pevačica Dara Bubamara od trenutka kada se pojavila na estradi pa sve do danas privlači pažnju kako publike tako i medija. Nekada je bila kako kažu "zvrk", a onda kasnije su isplivali privatni detalji o kojima za emisiju "Metar moga sela" koja se emituje… »
(Video) "bila je slatko dete, e kasnije mi se više nije dopadala": Prva komšinica Dare Bubamare o pevačicinom životu…
Blic 07.10.2023
Pevačica Radojka Adžić poznatija kao Dara Bubamara rođena je i odrasla, a i danas živi u Novom Sadu, ekipa emisije "Metar moga sela", koja se emituje subotom u 16 sati samo na Blic televiziji, na MTS kanalu 115 obišla je Darin kraj u kom je nekada živela… »
(Video) "tada sam prvi put video svog oca da plače": Stefan Đurić Rasta gost emisije "Balkanskom ulicom", nedelja 16.30 h
Blic 07.10.2023
U nedelju u 16.30 sati samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115 pratite emisiju "Balkanskom ulicom", autorke i voditeljke Vesne Dedić u kojoj je gost reper Stefan Đurić Rasta. Kako je Vesna Dedić na samom početku emisije i najavila, u životu Stefana… »
Vesti dana »
Hitno se oglasila ambasada Srbije u Švajcarskoj: Objavili ključne informacije za pomoć nakon tragedije sa 40 mrtvih
Mondo pre 24 satajoš 66 povezanih
Obradović pred jedan od najvažnijih mečeva u Evroligi: „Nije im lako, ali imali su vremena za reorganizaciju“
Nova pre 4 satijoš 30 povezanih
"Plafon je bio u plamenu, vrištali smo i plakali" Ema je bila u grotlu eksplozije u baru u Švajcarskoj, otkrila šta može biti uzrok katastrofe u kojoj je stradalo oko 40 ljudi
Blic pre 24 satajoš 90 povezanih
Zbor građana Prokuplja odao poštu stradalima ispod novosadske nadstrešnice
Prokuplje press pre 24 satajoš 30 povezanih
EU započela prekogranično oporezivanje ugljenika, naplata karbonskih taksi od danas i u Srbiji
RTV pre 6 satijoš 35 povezanih