Povezane vesti
Jovana Ljubisavljević uživa sa cecinim bivšim: Ovako izgledaju u noćnom provodu, misica ne prestaje da se umiljava (video)
Kurir 07.10.2023
Jovana Ljubisavljević već neko vreme uživa u vezi sa bivšim partnerom Cece Ražntović, Bogdanom Srejovićem, a svoj odnos sa njim je dugo krila. Nakon što se saznalo da uživaju u ljubavi, misica je otkrila detalje veze, pa spomenula i venčanje. -… »
"Ne bih ništa menjala, mi smo celina": Ovako se Jovana provodi sa Cecinim bivšim i šapuće mu - "Reci mi..." video
Mondo 07.10.2023
Jovana Ljubisavljević uživa u vezi sa Bogdanom Srejovićem, pa na svakom koraku pokazuje izlive nežnosti. Jovana Ljubisavljević uživa u vezi sa Bogdanom Srejovićem, pa na svakom koraku pokazuje izlive nežnosti. Jovana Ljubisavljević već neko… »
Vesti dana »
Hitna odluka Putina, bombarderi razaraju pobunjenike: Ključa na starom ratištu, ovo niko nije očekivao
Mondo pre 1 satjoš 36 povezanih
Specijalci tzv. kosovske policije pretresaju kuće u nekoliko sela opštine Zubin Potok, uhapšeno više osoba
RTS pre 6 minutajoš 104 povezane
Kurti: Ima uhapšenih, svedočenja i dokaza za eksploziju kod Zubinog Potoka
Beta pre 47 minutajoš 34 povezane
Forum beogradskih gimnazija ministarki prosvete: Učenici su u petak sami izašli na ulicu
N1 Info pre 3 satajoš 26 povezanih
Vučević: Vlada Srbije nije tražila nikakav spisak nastavnika, nisam ni ja
RTV pre 2 satajoš 17 povezanih