Povezane vesti
"Ja sam sve što kažu - lepa, ružna, niska, krupna": Marija obradovala sve novim pesmama posle 10 godina "Dolazi ljubav"
Mondo 08.10.2023
Marija Šerifović je objavila nov album, pa progovorila o porodičnim odnosima i skandalima. Marija Šerifović je objavila nov album, pa progovorila o porodičnim odnosima i skandalima. Posle deset godina, koliko je prošlo od njenog poslednjeg albuma, Marija… »
"Nisam tip koji se kaje": Marija Šerifović iskreno o porodičnim odnosima, skandalima, pa priznala zašto je ostala u Zvezdama…
Blic 07.10.2023
Novi album Marije Šerifović pod nazivom "Dolazi ljubav" raspametio je publiku, a ona je u velikom intervjuu za domaće medije otkrila koja joj je bila ideja vodilja dok je stvarala novu muziku, ali i mnoge detalje iz svog privatnog života. - Svesna sam da… »
Vesti dana »
Zemljotres na početku školske godine na Filipinima, najmanje 19 mrtvih i više od 100 povređenih
BBC News pre 34 minutajoš 45 povezanih
Rastu tenzije između Irana i Izraela: Tramp pozvao na povratak za pregovarački sto
IndeksOnline pre 29 minutajoš 23 povezane
Elek: Prezadovoljni smo rezultatom ostvarenim uprkos političkom inžinjeringu
RTV pre 14 minutajoš 20 povezanih
Vozači, oprez! Radovi na auto-putu "Miloš Veliki" nakon izlaska iz tunela, evo gde tačno
Blic pre 29 minutajoš 18 povezanih
Cena nafte raste ka 100 dolara po barelu, nakon novih napada na Bliskom istoku
RTV pre 2 satajoš 15 povezanih