Povezane vesti
"Ja sam sve što kažu - lepa, ružna, niska, krupna": Marija obradovala sve novim pesmama posle 10 godina "Dolazi ljubav"
Mondo 08.10.2023
Marija Šerifović je objavila nov album, pa progovorila o porodičnim odnosima i skandalima. Marija Šerifović je objavila nov album, pa progovorila o porodičnim odnosima i skandalima. Posle deset godina, koliko je prošlo od njenog poslednjeg albuma… »
"Nisam tip koji se kaje": Marija Šerifović iskreno o porodičnim odnosima, skandalima, pa priznala zašto je ostala u…
Blic 07.10.2023
Novi album Marije Šerifović pod nazivom "Dolazi ljubav" raspametio je publiku, a ona je u velikom intervjuu za domaće medije otkrila koja joj je bila ideja vodilja dok je stvarala novu muziku, ali i mnoge detalje iz svog privatnog života. - Svesna sam… »
Vesti dana »

„Narod koji se gura u ćošak – ima pravo da se brani“: Ovo je ceo studentski govor koji se čitao širom Srbije
Nedeljnik pre 43 minutajoš 20 povezanih

Statika će odlučiti: Kakva je sudbina Železničke stanice u Novom Sadu?
Vreme pre 5 satijoš 21 povezana

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta u Beogradu
Radio 021 pre 4 satijoš 16 povezanih

Izvori: Napad u kojem je pogođeno 40 ruskih bombardera planiran godinu i po dana
Euronews pre 1 satjoš 44 povezane

Sedam meseci od pada nadstrešnice u Novom Sadu: Protesti u više od 30 gradova, studenti traže izbore (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 27 minutajoš 37 povezanih