Повезане вести
"Сто грама недозвољених супстанци су нашли у њој" Асмин изнео шокантне тврдње о Анели: Пала је на аеродрому у Шпанији
Курир 08.10.2023
Станија Добројевић, нашла се у центру скандала кад је учесница "Елите" Анели Ахмић у јавност изнела да јој је бивша задругарка преотела супруга Асмина Дурџића. Како је клупко након тога почело да се одмотава, у јавност је сваки… »
Вриштала сам, увукао ме је у муљ! Станија беса, открила део разговора с Асмином - "Нека се тера са целом лакрдијом"
Мондо 08.10.2023
Станија Добројевић проговорила је о односу с Асмином Дурџићем након што се пред камерама суочила с његовом бившом изабраницом. Станија Добројевић проговорила је о односу с Асмином Дурџићем након што се пред камерама суочила с… »
"Звао ме је пре сат, вриштала сам" Станија пуца од беса, открила део разговора са Асмином: Нек се тера са целокупном лакрдијом!…
Курир 08.10.2023
Станија Добројевић гостовала је у емисији "Премијера Викенд Специјал" и проговорила о свим проблемима и последицама које је имала због везе са Асмином Дурџићем. - У затегнутим односима смо опет. Успели су да ме пољуљају. Све… »
"Дете можда није моје": Нове шок тврдње Асмина Дурџића - изнео информација да је менаџер отац Анелине ћерке
Блиц 08.10.2023
Старлета Станија Добројевић, нашла се у центру скандала кад је учесница "Елите" Анели Ахмић у јавност изнела да јој је бивша задругарка преотела супруга Асмина Дурџића. Како је клупко након тога почело да се одмотава, у јавност… »
(Фото) пукла још једна брука: Асмин објавио нагу слику Анелине сестре: “Не изазивај ме, имам још свашта у телефону”
Блиц 08.10.2023
Старлета Станија Добројевић, нашла се у центру скандала кад је учесница "Елите" Анели Ахмић у јавност изнела да јој је бивша задругарка преотела супруга Асмина Дурџића. Сада је пукла још једна брука, јер је Асмин Дурџић објавио… »
Снимак Анели док Станија улази у Елиту усијао мреже: Њене гримасе говоре више од 1000 речи, коментари горе "Каква фаца"
Курир 08.10.2023
Старлета Станија Добројевић, нашла се у центру скандала кад је учесница "Елите" Анели Ахмић у јавност изнела да јој је бивша задругарка преотела супруга Асмина Дурџића. Наиме, у петак увече је Станија решила да уђе у "Елиту" и… »
Станијино прво јавно обраћање након суочавања са Анели! На Асмина није остала имуна: "Ако му будем дала још једну шансу…
Блиц 07.10.2023
Станија Добројевић синоћ је добила прилику да уђе на велелепно имање у Шимановцима и суочи се са Анели Ахмић, која ју је оптужила да јој је преотела супруга, Асмина Дурџића. Иако су многи мислили да ће Станија показати Анели… »
Вести дана »
Данас избори у Неготину, Мионици и Сечњу. Отворена бирачка места, изашао први пресек излазности за Неготин
Блиц пре 9 минутајош 43 повезане
Спортски дан: Игра Србија, Жељко, рукометашице, Новак у Катару
Спорт клуб пре 33 минутајош 32 повезане
Облачно, местимично киша и суснежица: Магла у јутарњим сатима, температура до 10 степени
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 19 повезаних
Аууу људи, каква доминација! Нестваран "Сомбор-дабл" Николе Јокића у тријумфу Денвера! Србин завршио меч без промашаја из игре! (видео)
Курир пре 1 сатјош 27 повезаних
Хитна помоћ: Дете погинуло, жена и мушкарац тешко повређени у удесу на ауто-путу Милош Велики
НИН пре 14 минутајош 49 повезаних