Повезане вести
Овако је Александра Пријовић изазвала сукоб мишљења два стручњака за естраду: Хрватски менаџер је веровао у њен успех…
Нова 08.10.2023
Александра Пријовић већ данима је у фокусу пажње јавности на Балкану, након што је после три концерта у београдској Штарк арени распродала чак четри загаребачке Арене у рекорндом року. Феномен Александре Пријовић и њеног… »
Рекао сам да ће мала бити звезда, Браја није веровао! Хрватски естрадни менаџер о Прији, композитор: Осрамотио сам се!
Мондо 08.10.2023
Естрадни менаџер Едвин Софтић рекао је како је одмах знао да ће Александра Пријовић бити звезда, док се Браја тада није сложио с њим. Естрадни менаџер Едвин Софтић рекао је како је одмах знао да ће Александра Пријовић бити… »
"Причао сам да ће пријовићка бити звезда, Браја није веровао" Менаџер из Хрватске о Пријином успеху! Композитор: Осрамотио…
Курир 08.10.2023
Естрадни менаџер из Хрватске Едвин Софтић присетио се када је први пут чуо како пева Александра Пријовић. Он каже да је одмах знао да ће она бити велика звезда. Каже да је седео са Драганом Брајовићем Брајом, који је за Прију… »
"Говорио сам да ће Пријовићка бити звезда, Браја ми није веровао" Хрватски менаџер о успеху Александре, а композитор тврдио…
Блиц 08.10.2023
Певачица Александра Пријовић распродала је концерте широм Балкана. Она је пре само неколико дана напунила чак три београдске арене, затим распродала и четврти концерт у загребачкој арени, три у највећој Хали у Нишу, Чаир и две… »
"Ова би продала и капут на плажи": Александра Пријовић распродала и 4. Арену у Загребу - реакције фанова хит на мрежама!
Мондо 08.10.2023
Александра Пријовић ће четири дана заредом певати у хрватској престоници. Александра Пријовић ће четири дана заредом певати у хрватској престоници Певачица Александра Пријовић недавно је најавила четврти концерт у Арени у… »
Он је александри Пријовић написао највеће хитове: Списак песама које потписује овај композитор су промениле каријеру певачици…
Курир 08.10.2023
Ових дана не престаје да се прича широм региона о невероватном успеху који је постигла млада певачица Александра Пријовић. Иза себе има мноштво хитова, а ретко ко зна ко стоји иза њих. Прослављени композитор и текстописац… »
Он је пријовићки написао ове највеће хитове: Драган Брајовић Браја један је од наших најпознатијих текстописаца, а ево зашто…
Блиц 08.10.2023
Певачица Александра Пријовић распродала је концерте широм Балкана. Она је пре само неколико дана напунила чак три београдске арене, затим распродала и четврти концерт у загребачкој арени, три у највећој Хали у Нишу, Чаир и две… »
Вести дана »
Данас без воде у Београду: У овом делу Палилуле чесме суве све до 18 сати
Курир пре 3 минутајош 4 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 7 сатијош 1 повезана