Повезане вести
Данашње девојке воле лагодан живот, радите онда! Сузана побеснела - Салета сам нашла у гарсоњери, радио је за плату!
Мондо 08.10.2023
Сузана Јовановић проговорила о богатству које је заједничким снагама зарадила са супругом Сашом Поповићем. Сузана Јовановић проговорила о богатству које је заједничким снагама зарадила са супругом Сашом Поповићем Каријера… »
"Нашла сам Поповића кад је живео у гарсоњери на 13. спрату и радио за плату" Сузана Јовановић побеснела у емисији, па…
Блиц 08.10.2023
Певачица Сузана Јовановић истиче да је погађају коментари да је захваљујући Саши Поповићу имала све у животу. Како она напомиње, упознала је Сашу Поповића пре него што је све ово данас имао. - Многи гледајући мене сада у браку… »
Вести дана »
УЖИВО Избори у Мионици, Неготину и Сечњу: Неправилности у свим местима, посматрачи Црте се повукли из Мионице, ПроГлас указује на насилну природу режима (ФОТО, ВИДЕО)
Данас пре 15 минутајош 99 повезаних
И следећа недеља у Новом Саду нестабилна: Биће сунца, биће кише
Радио 021 пре 2 сатајош 30 повезаних
Алимпијевић пред дуел против БиХ: Друго полувреме меча против Швајцарске репер како треба да играмо
НИН пре 2 сатајош 31 повезана
Избори у Неготину, Мионици и Сечњу: Висока излазност, пријављене бројне неправилности
BBC News пре 1 сатјош 20 повезаних