Povezane vesti
Suzana Jovanović besno odgovorila na spekulacije: Evo zašto ne voli da joj kažu da zbog muža ima sve!
Vesti online 08.10.2023
Pevačica Suzana Jovanović ističe da je pogađaju komentari da je zahvaljujući suprugu Saši Popoviću imala sve u životu. – Mnogi gledajući mene sada u braku, govore: “Blago njoj, ona ima sve, ona ima Saleta”. Vezujući me za to da je meni… »
Suzana Jovanović odbrusila svima: Našla sam Popovića na 13. spratu u garsonjer!
Svet plus 08.10.2023
Pevačica Suzana Jovanović odbrusila svima koji o njoj govore da "joj je upala kašika u med". Našla sam Popovića kad je bio na 13. spratu u garsonjeri i odatle smo krenuli nas dvoje zajedno da stvaramo i gradimo... Suzana Jovanović ističe da je… »
"Naišla sam na Saleta u garsonjeri na 13. Spratu, radio je za platu" Suzana o skromnom početku sa Popovićem: Zajedno smo…
Kurir 08.10.2023
Suzana Jovanović ističe da je pogađaju komentari da je zahvaljujući Saši Popoviću imala sve u životu. Kako ona napominje, upoznala je Sašu Popovića pre nego što je sve ovo danas imao. - Mnogi gledajući mene sada u braku, govore: "Blago njoj… »
"Našla sam Popovića kad je živeo u garsonjeri na 13. spratu i radio za platu" Suzana Jovanović pobesnela u emisiji, pa…
Blic 08.10.2023
Pevačica Suzana Jovanović ističe da je pogađaju komentari da je zahvaljujući Saši Popoviću imala sve u životu. Kako ona napominje, upoznala je Sašu Popovića pre nego što je sve ovo danas imao. - Mnogi gledajući mene sada u braku, govore… »
Današnje devojke vole lagodan život, radite onda! Suzana pobesnela - Saleta sam našla u garsonjeri, radio je za platu!
Mondo 08.10.2023
Suzana Jovanović progovorila o bogatstvu koje je zajedničkim snagama zaradila sa suprugom Sašom Popovićem. Suzana Jovanović progovorila o bogatstvu koje je zajedničkim snagama zaradila sa suprugom Sašom Popovićem Karijera pevačice Suzane… »