Povezane vesti
"Moji su me izbacili iz kuće" Snimak Uroša Stanića potresao javnost, stravični detalji porodične drame "Pa šta ako sam…
Kurir 08.10.2023
Kontroverzni učesnik "Elite", Uroš Stanić, priznao je pre ulaska u rijaliti da je imao problem sa roditeljima. Naime, kako on tvrdi, njegov otac mu je pretio da će ga ubiti, zbog toga što je Uroš homoseksualnog opredeljenja. - Moji su me izbacili iz… »
"Budem li te našao u stanu, ima da te ubijem" Šokantne pretnje oca učesniku "Elite 7", sve izneo u javnost: "On je zlotvor…
Blic 08.10.2023
Kontroverzni učesnik "Elite 7", Uroš Stanić, priznao je pre ulaska u rijaliti da je imao problem sa roditeljima. Naime, kako on tvrdi, njegov otac mu je pretio da će ga ubiti, zbog toga što je Uroš homoseksualnog opredeljenja. - Moji su me izbacili… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 1 satjoš 7 povezanih
Ovo je pobednik "montesonga": On će predstavljati Crnu Goru na "Evroviziji", a svi bruje o pesmi
Blic pre 2 satajoš 3 povezane
Na mestu gde je ubijen tinejdžer (17) vladaju muk i tišina: Leskovčani nemi od šoka: "Bio je baš, baš dobar dečak" (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Predsednica Skupštine Novog Sada: Predat zahtev za razrešenje uhapšenog v.d. direktora JGSP
Danas pre 4 satijoš 2 povezane