Повезане вести

Натхо: Размишљао сам пре меча да ли да играм, нисам знао да ли сам у стању

Натхо: Размишљао сам пре меча да ли да играм, нисам знао да ли сам у стању

Спортски журнал 08.10.2023
Када сам видео слике током јутра, било ми је превише – рекао је Израелац. Партизан је у Београду победио Младост 2:0, први гол постигао је Израелац Бибарс Натхо. А, пре меча Натхо није знао ни да ли је у стању да истрчи на… »
Хорор филм, свуда је крв: Бибрас Натхо утучен због стања у Израелу, емотивна порука његове супруге

Хорор филм, свуда је крв: Бибрас Натхо утучен због стања у Израелу, емотивна порука његове супруге

Вечерње новости 08.10.2023
УЖАСНЕ сцене дешавају се у Израелу, право ниоткуда букнуо је рат након напада Хамаса, а трагични догађаји одзвањају читавим светом. На њих није имун ни везиста Партизана Бибрас Натхо. М. Вукадиновић Искусни фудбалер из Израела… »
"То је хорор, свуда је крв!" Натхо заплакао на терену, па отворио душу: Ово је ноћна мора!

"То је хорор, свуда је крв!" Натхо заплакао на терену, па отворио душу: Ово је ноћна мора!

Мондо 08.10.2023
Бибарс Натхо је у суботу постигао најемотивнији погодак у каријери. Бибарс Натхо је у суботу постигао најемотивнији погодак у каријери. Фудбалери Партизана савладали су Младост из Лучана 2:0, а први гол на мечу дело је Бибарса… »
''Како деци да објасним зашто се тата није радовао...''

''Како деци да објасним зашто се тата није радовао...''

Спортске.нет 08.10.2023
Кошмарни викенд у Израелу, где је одједном букнуо рат после изненадног напада Хамаса. Ови трагични догађаји и ужасне сцене које долазе из Израела погодили су и израелске спортисте у нашој земљи. Један од њих је и Бибарс Натхо… »

Вести дана »