Povezane vesti
Natho: Razmišljao sam pre meča da li da igram, nisam znao da li sam u stanju
Sportski žurnal 08.10.2023
Kada sam video slike tokom jutra, bilo mi je previše – rekao je Izraelac. Partizan je u Beogradu pobedio Mladost 2:0, prvi gol postigao je Izraelac Bibars Natho. A, pre meča Natho nije znao ni da li je u stanju da istrči na teren, napomenuo je to za… »
Horor film, svuda je krv: Bibras Natho utučen zbog stanja u Izraelu, emotivna poruka njegove supruge
Večernje novosti 08.10.2023
UŽASNE scene dešavaju se u Izraelu, pravo niotkuda buknuo je rat nakon napada Hamasa, a tragični događaji odzvanjaju čitavim svetom. Na njih nije imun ni vezista Partizana Bibras Natho. M. Vukadinović Iskusni fudbaler iz Izraela juče je igrao meč… »
"To je horor, svuda je krv!" Natho zaplakao na terenu, pa otvorio dušu: Ovo je noćna mora!
Mondo 08.10.2023
Bibars Natho je u subotu postigao najemotivniji pogodak u karijeri. Bibars Natho je u subotu postigao najemotivniji pogodak u karijeri. Fudbaleri Partizana savladali su Mladost iz Lučana 2:0, a prvi gol na meču delo je Bibarsa Natha. Iskusni Izraelac je… »
''Kako deci da objasnim zašto se tata nije radovao...''
Sportske.net 08.10.2023
Košmarni vikend u Izraelu, gde je odjednom buknuo rat posle iznenadnog napada Hamasa. Ovi tragični događaji i užasne scene koje dolaze iz Izraela pogodili su i izraelske sportiste u našoj zemlji. Jedan od njih je i Bibars Natho, vezista Partizana… »
Vesti dana »
Policija u Novom Sadu zatekla telo žene: Uhapšen muškarac (47) osumnjičen da je ubio majku
Euronews pre 5 satijoš 37 povezanih
Rat će se „završiti brže” sa Trampom kao predsednikom, kaže Zelenski
BBC News pre 6 satijoš 28 povezanih
Fernando Santoš i lekcija o propadanju, od prvaka do dna Evrope za osam godina
Sportske.net pre 5 satijoš 25 povezanih