Povezane vesti
Mala Mia mami nosi cveće, pa drži sestru u krilu! Prvi kadrovi iz doma Lune i Marka nakon što su ponovo svi na okupu (foto)
Kurir 08.10.2023
Luna Đogani i Marko Miljković dobili su pre nekoliko dana drugu ćerku Lanu, a na svom Jutjub kanalu pokazali su kako je izgledao susret male bebe Lane sa sestrom Miom. - Idem po Lunu i Lanu u porodilište, pa dolazimo kući, da vidimo kako će Mia da… »
Strahovala sam i brinula! Luna izašla iz porodiliša i otkrila kako je protekao susret njenih naslednica: Oborila nas je!
Mondo 08.10.2023
Luna Đogani otkrila je kako je prošao prvi susret njenih naslednica Mie i Lane. Luna Đogani otkrila je kako je prošao prvi susret njenih naslednica Mie i Lane. Pevačica, jutjuberka i rijaliti pobednica, Luna Đogani na svet je donela drugu ćerkicu… »
"Brinula sam, ali sam donela najbolju odluku": Luna Đogani stigla u porodični dom, pa objavila emotivnu fotku prvog susreta…
Blic 08.10.2023
Marko Miljković danas je izveo iz porodilišta suprugu Lunu i ćerkicu Lanu. Luna i Marko su izašli zajedno sa ćerkom Lanom petnaest minuta kasnije i poljubili se pred okupljenim fotoreporterima i predstavnicima sedme sile. Luna takođe nije skidala… »
"Brinula sam ali sad znam da sam donela pravu odluku" Luna Đogani pokazala kako je protekao prvi susret njenih naslednica…
Kurir 08.10.2023
Marko Miljković je danas stigao u porodilište GAK "Narodni front" po suprugu Lunu Đogani i njihovu drugu ćerku Lanu, koja je nedavno došla na svet. Luna i Marko su izašli zajedno sa ćerkom Lanom petnaest minuta kasnije i poljubili se pred… »
Luna napustila porodilište Pogledajte kako izgleda nakon drugog porođaja, Marko je ne ispušta iz zagrljaja
Dnevnik 08.10.2023
Luna Đogani Miljković porodila se u sredu, 4. oktobra i na svet donela svoju drugu ćerku Lanu. Luna je porođena carskim rezom, pa prisustvo njenog supruga Marka Miljkovića na porođaju nije bilo moguće. Marko je celo to jutro proveo čekajući pored… »
Emotivni prizor male lane i marka topi srca: Miljković se oglasio iz porodičnog doma: Objavio prvu sliku sa tek rođenom…
Blic 08.10.2023
Luna Đogani danas je napustila porodilište i sa ćerkom Lanom došla u porodični stan, odakle je Marko Miljković objavio prvu sliku sa naslednicom. Kada su stigli kući, Miljković se odmah oglasio iz stana i pokazao kako uživa sa drugom naslednicom… »
Oglasio se Marko Miljković iz porodičnog doma: Ponosni tata objavio fotku sa ćerkicom, pa se obratio Luni (foto)
Kurir 08.10.2023
Bivši zadrugar Marko Miljković je danas stigao u porodilište GAK "Narodni front" po suprugu Lunu Đogani i njihovu drugu ćerku Lanu, koja je nedavno došla na svet. Marko je došao vidno raspoložen, pozdravio predstavnike sedme sile i ušao u… »
Luna izašla iz porodilišta! Marko nosio korpu s bebom, ona nije skidala osmeh: Moramo brzo da idemo! Evo zbog koga su…
Kurir 08.10.2023
Luna Đogani danas je izašla iz bolnice, nakon što se porodila carskim rezom i dobila drugu ćerku Lanu. Njen suprug Marko Miljković nosio je korpu s bebom, a ponosna majka nije skidala osmeh sa lica. - Sve je super, sve je savršeno. Moramo brzo da… »
Luna Đogani izašla iz porodilišta: Marko drži nosiljku, a ona blista u mini haljini - isplivale prve fotke!
Mondo 08.10.2023
Bivša rijaliti pobednica Luna Đogani izašla iz porodilišta s ćerkom Lanom. Bivša rijaliti pobednica Luna Đogani izašla iz porodilišta s ćerkom Lanom Rijaliti zvezda Luna Đogani porodila se pre pet dana i na sve donela devojčicu Lanu, a danas… »
(Video): Marko izveo Lunu Đogani iz porodilišta! Mama nije skidala osmeh sa lica, zablistala u ciklama haljini: "Moramo brzo…
Blic 08.10.2023
Luna Đogani danas je izašla iz bolnice, nakon što je na carski rez dobila drugu ćerku Lanu. Marko Miljković je u porodilište uneo korpu, kako bi mogli da smeste bebicu, a ponosna majka nije skidala osmeh sa lica. Luna je iz bolnice izašla u ciklama… »
Vesti dana »
Uživo Srbija je paralisana: Prestonica totalno blokirana; Izdato upozorenje; Domaćinstva bez struje FOTO/VIDEO
B92 pre 18 minutajoš 24 povezane
"Moć je privremena": Da li je Netanjahu stvarno "nedodirljiv" i šta bi Izrael moglo da zadesi zbog poternice MKS?
Euronews pre 1 satjoš 72 povezane
Gašić o blokadama saobraćaja: Zloupotreba demokratije i građanskih sloboda
Beta pre 1 satjoš 52 povezane
Incident tokom blokade Takovske ulice kod zgrade RTS-a: Došlo i do tuče
N1 Info pre 4 satijoš 47 povezanih
Povratak zarobljenih građana: 46 stanovnika Kurske oblasti ponovo u Rusiji
Pravda pre 1 satjoš 42 povezane