Povezane vesti
Pad cena izraelskih akcija i obveznica, mnoge kompanije zatvorene
Politika 08.10.2023
JERUSALIM - Cene izraelskih akcija i obveznica su pale, a mnoga preduzeća su zatvorena danas, dan nakon početka napada palestinske grupe Hamas na državu Izrael. Ključni indeksi akcija Tel Aviva sada su skoro sedam odsto niži, najviše zbog pada bankarskih… »
Puca sve u Izraelu! Sistemi razvaljeni za jedan dan
Pravda 08.10.2023
Cene izraelskih akcija i obveznica su pale, a mnoga preduzeća su zatvorena danas, dan nakon početka napada palestinske grupe Hamas na državu Izrael. Ključni indeksi akcija Tel Aviva sada su skoro sedam odsto niži, najviše zbog pada bankarskih akcija od… »
Očekivane promene na berzi: Pad cena izraelskih akcija i obveznica, rat zatvorio mnoge kompanije
Euronews 08.10.2023
Cene izraelskih akcija i obveznica su pale, a mnoga preduzeća su zatvorena danas, dan nakon početka napada palestinske grupe Hamas na državu Izrael. Ključni indeksi akcija Tel Aviva sada su skoro sedam odsto niži, najviše zbog pada bankarskih akcija od… »
Vesti dana »

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 53 minutajoš 1 povezana

Sad: uvele sankcije najvećim ruskim naftnim kompanijama: Oglasio se američki ministar i osudio poteze Moskve
Blic pre 38 minutajoš 2 povezane

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 33 minutajoš 1 povezana

(Mape) kineski model kaže: Biće ovo hladna zima sa puno snega! Polarni vrtlog se neobično razvija, a jedno je sigurno - stiže naglo zahlađenje
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Tramp otkazao očekivani sastanak sa Putinom: Jednostavno mi se nije činilo ispravnim
Euronews pre 3 minutajoš 1 povezana