Повезане вести

Хамилтон преузео одговорност за инцидент са Раселом у трци у Катару

Хамилтон преузео одговорност за инцидент са Раселом у трци у Катару

Нови магазин 08.10.2023
Седмоструки светски шампион возач Мерцедеса Луис Хамилтон преузео је одговорност због инцидента на почетку данашње трке Формуле 1 за Велику награду Катара и извинио се тимском колеги Џорџу Раселу и екипи. "Одгледао сам снимак… »
Макс Ферштапен доминирао на Великој награди Катара у Формули један

Макс Ферштапен доминирао на Великој награди Катара у Формули један

Дневник 08.10.2023
Дан пошто је освојио трећу узастопну титулу у Формули један током спринт трке Макс Ферштапен је доминантно славио на Великој награди Катара и забележио 14. победу у сезони и 49. у каријери. Ферштапену је најближи био победник… »
Верстапен: Једна од најтежих трка у каријери

Верстапен: Једна од најтежих трка у каријери

Радио сто плус 08.10.2023
Верстапен, који је у суботу после спринт трке на Лусаилу освојио трећу узастопну шампионску титулу, остварио је вечерас 14. победу у сезони, а 49. у каријери. Он је стартовао са пол позиције и без проблема је победио са 4,8… »
Хамилтон за 10 секунди слупао два мерцедеса! Ферстапен осваја титуле, а Британац прави хаос на стази (видео)

Хамилтон за 10 секунди слупао два мерцедеса! Ферстапен осваја титуле, а Британац прави хаос на стази (видео)

Мондо 08.10.2023
Погледајте како је Луис Хамилтон направио грешку већ у првој кривини на Великој награди Катара. Погледајте како је Луис Хамилтон направио грешку већ у првој кривини на Великој награди Катара. Возач Ред Була Макс Ферстапен освојио… »
Хамилтон о удесу са Раселом: Видео сам снимак, ја сам крив

Хамилтон о удесу са Раселом: Видео сам снимак, ја сам крив

Спорт клуб 08.10.2023
Возач Мерцедеса Луис Хамилтон извинио се тиму због лоше процене која је довела до његовог одустајања на самом старту Велике награде Катара. Троструки узастопни шампион Макс Ферстапен је славио на тој трци, а Хамилтон је одустао… »

Вести дана »